prevodovka/spojka?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
prevodovka/spojka?
Zdravim, mam astru F 1,7TDS, 1996, a kdyz je motor zahraty, tak mi vyskakuji rychosti 4 a 5 a obcas tam nejde zaradit vubec a taky to dela peknej kraval. nevite nekdo co by to mohlo byt> jestli spojka nebo prevodovka a jestli to ma smysl opravovat atd. Diky Jan
- Reklama
Re: prevodovka/spojka?
u G se dá spojka seřídit zmačknutím nejakého čudlu, snad to pujde i u F, nekdo Ti poradí. Moc s tím do opravy nejezdi.Jenda*1 píše:Zdravim, mam astru F 1,7TDS, 1996, a kdyz je motor zahraty, tak mi vyskakuji rychosti 4 a 5 a obcas tam nejde zaradit vubec a taky to dela peknej kraval. nevite nekdo co by to mohlo byt> jestli spojka nebo prevodovka a jestli to ma smysl opravovat atd. Diky Jan

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Nejlepsi bude znova a podrobneji popsat co to dela. Kraval pri jizde, nebo jen pri razeni. Jak jde radit s vypnutym motorem, ....
IMHO to na spojku nevypada. Pokud to tak jako skrkne pri razeni a kdyz slapnes mezispojku/meziplyn tak je to beze zvuku tak jsou to synchrony, pokud to dela bordel za jizdy tak to se synchronizaci nema nic spolecneho. Tak jako tak se to nevyplati opravovat a koupil bych celou skrin z vrakace.
IMHO to na spojku nevypada. Pokud to tak jako skrkne pri razeni a kdyz slapnes mezispojku/meziplyn tak je to beze zvuku tak jsou to synchrony, pokud to dela bordel za jizdy tak to se synchronizaci nema nic spolecneho. Tak jako tak se to nevyplati opravovat a koupil bych celou skrin z vrakace.