Ano vydel som... a ty co maju len motor z blezkom bez auticka tak tam je tak ako u mna... podlepenie bez problemov Ale mozno sa mi podari ti pozhanat druhy podklad... viem ze niektore kontrolky mas inac ale da sa to z kombinovat.... to by som ti potom povedal ze co a ako.. mam kamosa co ma servis a niekedy sa mu dostanu do ruk vseliake vecicky... mozno my to pozhana za fakt rozumnu cenu... uvidime....
Ahoj všichni.....Chci poděkovat Manarelovi za folii,takže díky,došla v pořádku.Hned v pondělí ti odešlu domluvenou sumu,budu zároveň odesílat několika kolegům krytky na alu kola,takže to udělám najednou.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné... Má Astra G
Toto je můj výtvor,ale nějak jsem to dobře nevyfotil
Jelikož jsem dodatečně zjistil,že mám ze 4 orig. žárovek 3 prasklé,tak jsem dokoupil nové v mototechně.Ovšem měli pouze 1,2 W a proto svítí teploměr více,tam je 1,5 W.Takže mám v plánu koupit 2W pokud se vyrábí a dát je tam.Nebude mi to dělat problém???A kde bych je mohl splašit.Poradíte???Díky
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné... Má Astra G
Caute no tak uz aj ja som to dal do cervenej farby. To stou foliou bol naozaj dobry napad.Skusal som to skombinovat s modrou foliou,ale nakonec som sa rozhodol len pre cervenu .