ale na 5 a 70km/h po rovinemanli2 píše:86manli2 píše:po rozblikání kontrolky 40-70km podle stylu jízdy......
me stacej 4, resp. 1 pak uz jen lebedim a nemusim posilovat a muzu se jen kochatAstraDTI píše:Nezavid mu ze ma 5 kvaltu pro jizdu vpred
A netankoval jsi u nejaky noname pumpy?Chavron píše:nazdar
ja mam astru cca 1 mesiac a teraz nedavno som do nej tankoval 49 litrov nafty. Je to 2.0 Caravan...ukazovac este stale svietil a neblikal a myslim ze by tam v pohode mohlo tych 55 litrov vojst az po krk. Inak s tym capovanim benzinu a nafty u shellu. Neviem ako v CZ ale na Slovensku su vsetky benziny vyrabane v licencii v Slovnafte a idu aj do pumpy Shell. Takze ked natankujete obyzajny benzin ci naftu na Shell, akoby ste tankovali na ktorejkolvek inej pumpe. Samozrejme nehovorim o pumpach nejakych dobrodruhov, pretoze zavisi aj od starostlivosti o nadrze a veci s tym spojene. Nieco ine su paliva V-power, kde su specialne prisady a tieto benziny maju mierne presnejsie oktanove cislo. Takze pokial Shell tak v-power a pokial obycajny benzin/naftu tak aspon u nejakej lepsej pumpy.
kolik ti basti na 100?libor pospisl píše:Mám astru 1.8 automat a při rozblikání rezervy nemohu najed do prudšího kopce jinak hned nasaje vzduch-má někdo stejný problém? Jinak tak kolem 50ti km.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |