Základní věci pro přezouvání a vyvažování kol... Takže kdyby někdo potřeboval tyhle služby pneuservisu (asi hlavně Otraváci, žeáno) můžem se domluvit.
Stačí napsat, mejl, ICQ nebo SZ. Vše níže v podpisu
Najdete mě na

...nebo
No mám to spíš pro sebe, živnost na to nemám, (nevystavím doklad), takže to nejsem schopný otevřít jako pneuservis a prozatím je to jen základní vybavení, takže by to ani moc nešlo. Stojí to všecko neskutečné prachy a to musím ještě poshánět různé záplaty, chemii jako je lepení, mazání a čištění, pak do vyvažování olůvka všech druhů a rozměrů, aby jsem byl na vás bando, na sezónu připravený.Vojkuvka81 píše:Tak to čumim,každy shani kde co,ale tohle je mazec,gumy většinou kupuji v Ově,takže přezouvat budu odted u Frydexe,maš to pro soukromou potřebu nebo budeš otvirat pneuservis?
Tak to je poradna rec...chci tim rict, ze zatim nemam prezouvat co, ale na tu lavku bych se sednul a pokecat bych pokecalTak ještě vytáhnout auto z pod boudy, nastěhovat tam lavičky, volaaký gril a párty může začít. Ty budeš samozřejmě přezouvat a my ti do toho budem kecat.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |