Za všechny rady Vám předem děkuji

Jednoduše, mám palubním počítač na kterém mám aktuální spotřebu. Jakmile mám 120km/h na tachometru, spotřeba padne na nulu a auto logicky začne zpomalovat. Dám nohu z plynu, a auto zase táhne normálně, avšak ne víc než 120km/h.Ondra B. píše:Jak si poznal že ti přestane jít palivo![]()
Ano to co popisuješ ukazuje na lambdu, ale moc nechápu proč ji nenecháš vyměnit když ti to i diagnostika ukazuje, live data předpokládám?
To nevím, auto mám od září roku 2015, od té doby jsem ho neměnil, nevím jak předchozí majitel. Jak jsem ale koukal na ceny, není to nic drahého jak jsem si myslel, nechám ho vyměnit společně s olejem co nejdříve.vasekpetr1 píše:Palivový filtr byl měněn naposledy kdy?
To, že ti spotřeba spadne úplně na nulu, na přicpaný palivový filtr nevypadá. To by jen poklesl průtok, ale ne, že totálně spadne. Spíš bych viděl problém v elektronice nebo jiném čidle. Nemáš tam dobastlený tempomat nebo nadotáčkovou ochranu?MysteryCheater píše:
Jednoduše, mám palubním počítač na kterém mám aktuální spotřebu. Jakmile mám 120km/h na tachometru, spotřeba padne na nulu a auto logicky začne zpomalovat. Dám nohu z plynu, a auto zase táhne normálně, avšak ne víc než 120km/h.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |