Sundal jsem kolo a zvuk vychází někde od manžety (viz foto). Nenašel jsem na ní díru a vypadá pořád dobře. Brzdy to nejsou. I při brždění je to stále stejně slyšet. Nestalo se to někomu?

Jsem to zkusil trochu promazat a pořád to vrže.
 Jsem to zkusil trochu promazat a pořád to vrže.  

Jen možnost
  Jen možnost  
 ale do manžety bych nepíchal,to by se mohla taky po čase rozpadnout
  ale do manžety bych nepíchal,to by se mohla taky po čase rozpadnout   

Myslím si, že tam vůle není, ale radši to ještě vyzkouším.Mirďa píše:.... ten kloub bych zkusil v rejdu má-li vůli,chytneš kotouč,(máš li na něm šroubky a drží) a poloosu a zkusíš vůli v krutu,je- li větší vůle - je v čudu ...
 zavedl trubičku,co je na mazivu ve spreji Wurth HHS 2000 a řádně prostříkl).Od té doby je po vrzání ale myslím si,že je to jen oddálení problému,který stejně budu muset vyřešit(nehledě na to,že se mi moc nezamlouvá napíchlá manžeta, aby se pod ní nedostal bordýlek...).Jak jste dopadli vy s tímto problémem,museli jste měnit homokloub?Díky za odpovědi.
  zavedl trubičku,co je na mazivu ve spreji Wurth HHS 2000 a řádně prostříkl).Od té doby je po vrzání ale myslím si,že je to jen oddálení problému,který stejně budu muset vyřešit(nehledě na to,že se mi moc nezamlouvá napíchlá manžeta, aby se pod ní nedostal bordýlek...).Jak jste dopadli vy s tímto problémem,museli jste měnit homokloub?Díky za odpovědi.| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |