Problem se spinacem nebo vlozkou
Problem se spinacem nebo vlozkou
Zdravim , mam celkem velky problem nejspise je to vlozkou ,ale nejsem si jist. Pri vlozeni klice do vlozky snim nejde otocit stavalo se to uz delsi dobu ,ale vzdy se to povedlo ,ale ted je ta vlozka nadobro zasekla volant je zamkli a ja nevim co mam delat. Rozebral jsem cely volat a vsechno kolem neho ,ale tu vlozku ne a ne vytahnout nevim si rady ponevac v navodu co jsem cetl bylo ,ze se klic musi otocit do urcite polohy ,ale to jaksi nejde prostoze se snim neda tocit vubec takze to nejde, byl bych moc rad kdyby mi nekdo poradil co stim nebo za kym mam zajit nebo co si potrebuju koupit abych to dal do kupi jsem absolutni lajk takze prosim o schovyvavost jestli je neco napsane spatne nebo neco doufam ,ze se to da pochopit co jsem napsal 

- Reklama
Re: Problem se spinacem nebo vlozkou
a omlouvam asi tu bude neco o tomhle procetl jsem si par temat ,ale nic co by mi pomohlo tam nebylo tak se prosim nezlobte.
- vasekpetr1
Podle tohoto návodu jsi to zkoušel? Nechce to se snažit ten volant při pokusu o odemčení pootočit?
https://www.astra-g.cz/demontaz-valcove ... apalovani/
https://www.astra-g.cz/demontaz-valcove ... apalovani/
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
někdy pomuze střiknout do vložky chladící sprej jinak kdyz nepomuze to a nebo nemaš tak lehce pobouchat kladivem na to kam strkaš klič a pak vyzkoušet jestli nejde pootočit jinak musíš dostat klič do polohy 1 a pak zezhora je takova dirka v tom kam se zasouva ta vložka tak tam musís strčit třeba kancelařskou sponku a odjistit vložku a pak ji vytahneš směrem ven
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Jo vsechno jsem uz zkousel prostrikal jsem to wdeckem klepkal jsem do toho kladivem profukoval jsem to a nic klic do polohy jedna nejde dat mam to tak ze zastrcim klic a nejde snim udelat jaky koliv pohyb vpred na jinou polohu takze tu vlozku nemuzu vytahnout. A to stim volantem moc nechapu
Jo tim zamklim volantem to neni neslo to ani jak zamkly nebyl zamkl jsem ho pri pokusech o otoceni klicem
- vasekpetr1
Prostě jak se snažíš odemknout, tak se zároveň i snažíš otáčet volantem na jednu nebo druhou stranu. Ta západka volantového zámku je tlačená přes pružinu dost silně, že někdy nejde klíčem ani otočit.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
tak dlouho se chodí se džbánem...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Takze to mam na silu tlacit ten klic ?