Příspěvek
od MAX - CZ » 19 říj 2016, 22:21
Tak dneska jsem se byl na to auto podívat.
Takový je stav:
rozvody ještě vůbec nebyly dělány - nutná okamžitá výměna
vnější řemen nebo kladka popiskuje - taky asi na výměnu
olej lili Starline - motor na vačkách zakarbonovaný, vačka nepatrně hlučnější, rozhodně ta Starsračka motoru neprospěla, olej měněný naposledy téměř před dvěma roky, nutná okamžitá výměna včetně všech filtrů
baterie velmi slabá - špatné starty, nastartovat to jde na na 3.. až 4. pokus, hlásí to i diagnostika, baterie byla odpojovaná - nutná okamžitá výměna
přední brzdy - kotouče původní sjeté takže K.O., destičky přes plechy nebyly vidět - vzhledem ke kotoučům doporučuju výměnu, brzdy jsou brzdy
ruční brzda zatuhlá
serviska údajně není, prý ji ani nevedli - poslední záznam jsem si ověřil v Opel Morava Olomouc v r. 2012 97000km (oprava 5.dveří - lakování, klepání, zadní lampa) Paní to asi trošičku ťukla, ale nic hrozného. Řekla mi to dopředu, nic nezatajovala.
Klíče zatím bohužel jen 1x od auta a 1x od zámku ŘP
teď je to na solidních zimních pneu, jsou k tomu ještě letní prý taky solidní
lak je krásný bez poškození
nefunkční klima!!! - ani nesepne, údajně dřív jela slabě, teď je asi prázdná, stav klimakompresoru nešel ověřit. Je cítit plíseň z ventilace.
S autem se opravdu jen jezdilo, údržba zanedbaná. Bohužel jsem tam byl pozdě večer, auto jsem ani neprojížděl, takže další poznatky nemám. Ale práce a hlavně investic jako na kostele. Je to škoda, protože vzhledově pěkný auto, ale na vzhled to bohužel nejezdí.
Víc jsem to nezkoumal a šel od toho.
Naposledy upravil(a)
MAX - CZ dne 19 říj 2016, 22:30, celkem upraveno 2 x.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz