astra coupé
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
hele s tou klapkou bych taky klidne zacal neb zrovna u tohodle motoru nemuze byt lepe staci sundat tu plastovou trubku co mas od vzduchovyho airboxu zleva smerem na stred motoru mezi ramem a motorem a hned uprostred motrotu ten plast naseda na klapku sani takze sundani plastu 1-2 minuty potom 10-15 minut lesteni hadrikem a odmastovani bordelu a potom 1 minuta dani plastu zpet tudi montaz max 3 minuty zbytek je jen cisteni lehce rukou tu klapku jakoby vyhni kolem ty stredovy osy a vsechy ty hrany poradne do cisty vycistit lepsi misto nemohla mit
- Reklama
Tak jsem se celý odpoledne v tom hrabal a svíčky to nedělají.
Ale:: když tu klapku sání přicpu rukou tak to jede normálně.Byl jsem pak na diagnostice a tam jsme zjistili chybu a to...5ada válcu1 obvod topení.Určitě to bude nějaký čidlo ale teď nevim kde ho mám hledat.Budu zkoušet dál.Bude to ještě zajímavý
Ale:: když tu klapku sání přicpu rukou tak to jede normálně.Byl jsem pak na diagnostice a tam jsme zjistili chybu a to...5ada válcu1 obvod topení.Určitě to bude nějaký čidlo ale teď nevim kde ho mám hledat.Budu zkoušet dál.Bude to ještě zajímavý