Potřeboval bych vědět, než rozdělám tapec, jak je brán rozměr reproduktorů. našel jsem tu, že přední jsou 16cm a zadní 13. Cm. Ale jak je to? Je to rozměr čistě reproduktoru, rozteč šroubů, nebo jak? Mám tyto:
Jsou u toho i rozměry. Bude to pasovat na Astru? Dopředu, nebo dozadu?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
je to prumer repro, predek 160 zadek 130. sekce autohifi hledej, uz se to resilo nekolikrat. ty na fotce jsem mel v nexii pod palubkou 100mm prumer no hraly jen tak na mluveni z radia jinak o nicem...
Já hledal a nenašel. Tyhle co mám, jsem koupil původně do trolejbusu, Když jsem dostal nový, myslel jsem, že tam budou nějaé chrchláky, ale ukázalo se,že tam jsou kvalitní VDO. Tyhle hrajou strašně GUT, ale problém je, že basy yniknou při vyšší hlasitosti. V trolejbuse naopak mám minimální hlasitost. Tak jsem si říkal, že je hodím do auta.
Takže podle rozměru je to teda jako rozteč šroubů = 13cm??? Tak na zadek a na předek je 16cm, a to mám asi koupit teda nové, co?
U karavanu jsou vzadu 130mm a vepredu 165mm. U 5dvéřového hatchbacku mylim že taky ale mám za to že u 3dv hatchbacku jsou dokonce i vzadu 165mm ale stoprocentne jistej si tim nejsem. Jinak tyto reproduktory jsou opravdu 130mm ale nejak moc bych neřekl že to bude nějaká ohromná kvalita, ale třeba se pletu, každopadně mi to přijde jako nějaký noname. Jinak v astre jsou komponentní repro a to i vepredu i vzadu a tohle jsou koaxialni. Takže bych je nedaval, za prve bych radeji koupil nejdrive neco poradnyho dopredu a pak teprve pripadne resil zadek a za druhe bud kompa nebo pokud je s origo vejskama az takova spokojenost tak jen stredobasy, ale pozor na zatizeni! Nevím jake zatizeni snesou origo vejsky ale rekl bych ze to bude cca 30 - 35W takze pokud by se koupili jen stredobasy a casem sis vymyslel ze je chces na zesilovac, tak by to mohli dost nemile odnést vejsky.