Antiradar

Co se jinam nehodí pište sem
new-name
Kontaktovat uživatele:

Antiradar

Příspěvek od new-name »

:lol: Dobré ráno, když jsem měl polo 1.0 :!: tak jsem míval problémy s rychlostí na konci města a ani pokuta se mě nevyhla :?
Teď když mám 1.8 8) tak to je občas ještě horší, už jsem je tam i potkal, ale naštěstí jsem jel za kamionem :?: takže pohoda, ale co si myslíte o antiradaru + nějaký zkušenosti? :lol:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

řeknu ti to rovnou např.: antiradar za 25tis kč ti nepomůže a vysvětlovat proč nebudu prostě nepomůže ;-)
Takže raději jezdit opatrně.... 8)
new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

myslel jsem třeba do desíti něco :D no mám problémy hlavně u výpadovky na Jihlavu, když se zaměřim konkrétně na Žďár :lol:
a nedávno mě zastavili přímo u služebny nad Konventem, ale to radar neměli, to sem dostal jen kázání, ale jel jsem maximálně 60, vždyť jsem odbočoval ve křižovatce a teptve se rozjížděl (ve dvě ráno) :?
no dokud mám body, tak mě asi moc věcí nedonutí na těch 49 (50) klesnout :lol: ale pak budu muset :roll: :?:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

nejlepší je jezdit pomalejc,ušetříš za ten antiradar,na spotřebě a za pokuty :) nebo čekat jak já ... postupně přijít o pár bodíků a pak tě to jak mě donutí ubírat na rychlosti :lol:
muna

Příspěvek od muna »

tak hele antiradar ti možná uchrání peněženku ale zdraví určitě ne, takže jestli spěcháš na hřbitov tak si klidně jeď :)
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger

https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

new-name píše:myslel jsem třeba do desíti něco :D no mám problémy hlavně u výpadovky na Jihlavu, když se zaměřim konkrétně na Žďár :lol:
a nedávno mě zastavili přímo u služebny nad Konventem, ale to radar neměli, to sem dostal jen kázání, ale jel jsem maximálně 60, vždyť jsem odbočoval ve křižovatce a teptve se rozjížděl (ve dvě ráno) :?
no dokud mám body, tak mě asi moc věcí nedonutí na těch 49 (50) klesnout :lol: ale pak budu muset :roll: :?:
šak ony tě pokuty za rychlost zpomalí.... :lol:

PS: a jak říkám antiradar Vám nepomůže!!!! :)
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

ještě shlédni toto video : http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
třeba ti to pomůže ubrat na rychlosti :wink:
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Samothe píše:ještě shlédni toto video : http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
třeba ti to pomůže ubrat na rychlosti :wink:
instruktážní film pro ty mladý co se proháněj po silnicích a myslí si že jim patří celá silnice... :evil:
new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

zeříkám že jezdim ve městě 180, ale 60 a přez značkou 70 mi problém jaksi neuděla, hlavně když není provoz :)
tak jo, počkám si na pár bodů a pak zpomalim :lol:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Tož to já se proženu po silnici, ale musí být na to vhodné podmínky ( pokud možno žádný provoz, žádní lidé, vhodný stav silnice a hlavně když jedu sám a ne třeba s přítelkyní + kde to znám )... Takže odsud podsud :wink: Všechno má své meze, jen si to uvědomit a to je mě teprve 21let ( no... bude... za 9 dní :lol: )

Každopádně je jedno kolik Ti je... Pokud máš hazard v krvi tak s tím nic neuděláš :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

z astramana si berte příklad,mladej a rozum na pravém místě 8) i já ve 25 bych se měl někdy stydět :lol: ale krotím se :D
nedávno jsem potkal na silnici golfa v tjůningu si mě všiml a už mě burcoval k závodění byl večer takže provoz nic moc,ale i tak debílek jsem mu ukázal fakáče a jel si dál klidnou jízdou domů :)
-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- »

Me je 9 :D a taky jezdim pomalu a opatrne :D

Ne ba ne ;) po meste jezdim max 60 asi nema cenu to prehanet protoze stejne nic nenazenes...a jesi nekde budes o 3 min driv tak to asi uz nehraje roli...pokud teda nejedes do nemocnice nebo tak :)

Takze si taky myslim ze je Antiradar zbytecnost......
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B »

Souhlas ze Antiradar je zbytecnost! Zvlast za ty prachy!
A nechat se zmerit tam kde vis ze merej? Proste hloupost / blbost :o

Ja si za 3600,- koupil navigaci, nahral do ni databazi radaru a kdyz je predemnou v ceste radar (cca 600m?) tak navigace to zahlasi!
-> spomalim a pohoda :)

Btw, jinak ja normal jezdim +- 10% podle predpisu, ale policajti to jsou svine :-)
Btw2, kua jsem myslel ze tu budu zastupce mladsi generace ale jak koukam tak mejch 28 let (za mesic a pul) je nadprumer :lol:
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

-LJ- : Po městě jsem kdysi jezdil do 60km/h místo předepsaných 50Km/h... Bylo to z toho důvodu, že na těch nízko-profilových pneu mě docela proměřoval tachometr, takže když jsem jel 60km/h dle tachometru, tak v skutečnosti to bylo 54km/h, což je v toleranci do 55km/h :D

Ale po koupi větších disků a nebo přesedlání na zimní předepsaný rozměr pneu jsem zjistil, že tachometr ukazuje skoro přesně ( jen s odchylkou 2km/h ) :wink: A ani mě to nedělá problém jezdit předpisově, spíše mě se*e když jedu předepsanou rychlostí a nějaký tuningář je zamnou nalepenej na prdeli :roll:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Problem je v tom, ze tady casto davaj cedule s omezenim rychlosti naprosto nesystematicky a nesmyslne. A radar je ted taky v kazdy vesnici :roll:
Mimochodem, nevite nekdo jak je to s tema skolenima za par tisic, kde smaznou 4 body? Jestli zrusej vymluvu na osobu blizkou, tak by se to mohlo hodit.
Odpovědět