Odhad ceny Astra f
Odhad ceny Astra f
Známý uvažuje o koupi Astry F, a ptal se mě kolik bych za ni dal:
"Opel Astra 1996, první vlastník, 145.000 km, motor benzin 1.6 (16v), 4dverova ; el. predni okenka+zrcatka, 2airbagy, CD autoradio, tazne zarizeni. Pouzivano 3 roky v Parizi, mnozstvi oderek, prohnuty pravy predni blatnik. Pravidelne rocni prohlidky + opravy ve znackovem servisu."
Neviděl jsem sem na vlastni oči, fotky taky nemám. Svůj odhad mám ale chtěl bych slyšet jiné názory. Dík
P.S. Bez zbytečného OT díky
"Opel Astra 1996, první vlastník, 145.000 km, motor benzin 1.6 (16v), 4dverova ; el. predni okenka+zrcatka, 2airbagy, CD autoradio, tazne zarizeni. Pouzivano 3 roky v Parizi, mnozstvi oderek, prohnuty pravy predni blatnik. Pravidelne rocni prohlidky + opravy ve znackovem servisu."
Neviděl jsem sem na vlastni oči, fotky taky nemám. Svůj odhad mám ale chtěl bych slyšet jiné názory. Dík
P.S. Bez zbytečného OT díky
- Reklama
Dovolim si nesouhlasit... mozna jsou na inzeratu za 40-45 ale to neznamena ze za to jsou prodejneDj.radim píše:Koukněte na tipcars.Jsou normálně prodejné 40-45tkč.

Hodnotim podle zkusenosti kdy jsem od Unora prodaval Nexii, coz je "ekvivalent" (sorry za tu troufalost) Astry F (OK, spis Kadeta).
Taky jsem mel inzerat ze prodam za 40tis.... po 4ech mesicich pak prodal ani ne za 20tis (a to nebyla vubec oskliva)!
V bazaru ji nikde nechteli, jen v tom kde jsem ji koupil nabizeli 10 tis

Kdyz jsem byl s cenou na 30ti tak se lidi "zacli" ozyvat ze daj 20tis... jsem je hrde

No a nakonec horko tezko (po 4 mesicih a se stestim) prodal za 18!
... sorry za OT (ale mohlo by se to hodit k srovnani)...
Takze muj odhad: Pokud aspon "trochu" vypada k svetu a neteco z motoru olej (pohled zespoda ti nerekne ze to je olejnicka) tak za ni dat max 30 tis!