195/65 R15 namiesto 195/60 R15
195/65 R15 namiesto 195/60 R15
Zdravím.Otec mal Opel Omega a na nej má pneu o rozmere 195/65 R15.Ja mám Astru G a pneu 195/60 R15.Myslíte že by som mohol použiť na svoje auto pneu z jeho auta?V TP śíce taký rozmer napísany nemám ale to mi je fuk.Ide mi o to aby mi napr niekde nešúchali alebo tak niečo.Omegu práve predávame nakoľko si kúpil novú káru ale je škoda predať s autom aj 90%-tné zimné Dunlopky a 95%-letné Firestone.Všettko na ALU diskoch.
Dík
Dík
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No zaprvy ti bude promerovat tachometr a zadruhy to budou pekny balony, ale kdyz ti toto nevadi klidne si je tam dej, ja bych je osobne radsi prodal nez davat rozmer ktery neni predepsany.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Aj ja mám takéto zimáky.Síce vyzerajú trochu ako balóny, ale na zimu to nevadí. Odchylku tachometra si môžeš vypočítať napr. tu: http://fordprobe.cz/pneu.php
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na autě 195/65 15 a při větším propružení to chytá zadní podběhy naboku u blatníku, zvednul jsem trochu dorazy, tak je to mnohem lepší. Tachometr to proměřuje. Na 1000 ujetých km mi počítadlo napíše 920km. Takže 80km na tisíci to upisuje. Jinak jsem s nima spokojený, jsou dobře čitelné, v zatáčkách se trochu hrnou, ale je dobře poznat kde mají hranici. Líbí se mi že to jsou pořádné balóny. Tady v galerii nějaké foto - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 036#114036
nebo

nebo

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Věc názoru.... tak tu přestaň tlačit ty vykřičníky... 

Moje Astrina 1,7DTi

-
- Kontaktovat uživatele:
Uklidni se. Že se to tobě nelíbí, neznamená že to nebude mít nikdo na autě. 90% lidí, kteří viděli ty kola na mojem autě, řeklo, že vypadají dobře...
Dej si kafe a sušenku, ať nejsi nervní...
Dej si kafe a sušenku, ať nejsi nervní...
Moje Astrina 1,7DTi