jak na plast. kryt prahu ?
jak na plast. kryt prahu ?
ahojky,chi si sundat prahovy kryt,jde mi o to,jestli potrebuji nove cudli,kdyz to budu sundavat (jesli mi rozumite) ,kdyz tam zatlacim ten kolik,respektive jeho vnitrni cast,tak jak ji pak z neho dostanu ven??chci mrknout,jak to pod nim vlasne vypada.... ufff,to bylo vycerpavajici! 

- Reklama
máš pravdu,není to žádná položka,já to ale totiž sundal,no a pak tam nebylo co dát,no a nebyla hnedka cesta do opla,nechtěl jsem tam rvát šrouby, no a ty nýtky tam perfektně držely,tedy místo těch nýtků plastových,jsem to tam pak měl tři měsíce,ted jsem ten práh měnil,tak jsem dal již origoš.Vojta píše:no neni potřeba nic moc vymejšlet, v oplu stojí ten nejtek plastovej asi 5 korun a v autodílech do 10kč

voda vyteče,ta se tam nedrží,trocha blátíčka,prachu,ale já chystám o prázdninách nástřik spodku,budu sundavat plasty v podbězích,tak shodím i ty prahy,nechám to stříknout všechno.TOMHAJ píše:ok,diky,jen u nas prej na objednani,asi jsme zapadakov...-) snad je to delany,aby se tam moc voda nedrzela,natirali jste tam uz neco???