Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
vie niekto ako presne to vyzera. nachadza sa to
na skrtiacej klapke na pravej strane, je to z cierneho plastu 2x torx srubky a vedie do toho konektor s dvoma kablami ?
Jednoducho ho najde podla toho, ze je to cierny valcek, do ktoreho idu kable s rovnov napichovackou a je to urcite na telese klapky....... Predtym som si nevsimol ze mas 8Ventil...
jaroslav120 píše:Ktory ventil sa ti nevracia do zavretej polohy? ERG? Ked erg tak potrebujes new alebo zaslepit ale asi ti bude svietit kontrolka emisii.
ano EGR sa nezatvara.dnes som dal pod ten EGR to tesnenie zo zaslepkou a musim poklopat fakci to v pohode bol so v PO a trocha som pretiahol tie kone pod kapotou a kontrolka nesvieti,a na ten krokac sa musim tiez pozriet lebo rucicka otackomera mierne kolise hore a dole.
takže, když se mě při volnoběhu ručička otáčkoměru neustále pohybuje, osciluje nahoru dolu, nebo zůstane viset kokem 2000 ot. a pomalu leze neochotně dolů, tak by to mohl bát problém krokového motorku?
Zkus vyčistit škrt. klapku a ten krokovej motorek. Taky mi otáčky volnoběhu drželi podle počasí, 800- 1500. Teď jde motor jakoby vyrovnaněji. Ale dělal jsem to dneska, takže se ještě uvidí.
měl jsem to dneska rozdělaný 3x, už bych to mohl dělat i poslepu. Co obnáší pojem"vyčistit klapku"? Nenašel jsem tam naprosto žádné usazeniny, je čistá jako slovo boží, promazal jsem co se dalo, ale do motorku jsem se ještě nepouštěl. Zkusím to zítra, jestli bude počasí.