Výročí

Co se jinam nehodí pište sem
Zdeněk Lbc

Výročí

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Vážení, dnes končí druhý rok existence těchto skvělých stránek a od zítra začíná běžet rok třetí. Sešlo se nás tu opravdu hodně, hodně jsme se zde dověděli, měli jsme možnosti se i osobně poznat na srazech pořádaných na různých místech. Tak ať to tak vydrží i v tom dalším roce! :D Hlavní dík patří komu jinému než......miloshovi. :D
Reklama

Hell

Příspěvek od Hell »

Já tady přispívám dost málo,ale čerpám o to víc. Zkušenosti jsou zkušenosti. Díky za tohle fórum.
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Jo určite sem rád, že tyhle stránky jsou, pro mne mnoho rad k vylepšení a témat k porovnání vlastních zádrhelů svého oře. Dík samozřejmě "miloshovi", ale i adminům za jejich dobrou a málo placenou práci :P
No a v neposlední řadě dík za supr partu, se kterou se vždy rádi opět sejdeme (platí i pro fórum Astra-Kadet :lol: ), diky :!: :!: .
Mobil : 602318645
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Ja sa pridavam a dakujem tym ktory toto forum drzia.Forum je super.Dalo mi vela rad,a dufam ze mi da aj hodne astrackych kamaratov na nejakom zraze..TAk nech to funguje este kopu kopu rokov..Vsetko najlepsie forum :D
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

to by chtělo dortík s dvěma svíčkama :D
tak hlavně at tohle forum drží po kupě ještě mnoho let,hodně mi dalo a ještě hodně dá a taky aby tady byly super lidi jako ted :wink:
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Samothe píše:to by chtělo dortík s dvěma svíčkama :D
tak hlavně at tohle forum drží po kupě ještě mnoho let,hodně mi dalo a ještě hodně dá a taky aby tady byly super lidi jako ted :wink:
Super lide:: to si ako myslel mna samothe??? :D :D :D
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

sportive píše:
Samothe píše:to by chtělo dortík s dvěma svíčkama :D
Super lide:: to si ako myslel mna samothe??? :D :D :D
tebe a všechny ostatní členy tohodle fora :wink: :lol:
Pitman

Příspěvek od Pitman »

Nazdar hadi...me se tady teda vubec nelibi a nechapu proc sem porad lezu???
:lol: :lol: :lol:
Ale jinak vse nej... :lol:
Saša

Příspěvek od Saša »

Pitman píše:Nazdar hadi...me se tady teda vubec nelibi a nechapu proc sem porad lezu???
:lol: :lol: :lol:
Ale jinak vse nej... :lol:
Ty kecale.........Vše nejlepší do dalších let tohoto fora a fajn lidičkám okolo. :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Sice sem tu krátce, ale i přesto se pro mě toto forum stalo takovu domácí stránkou, kam pokaždy jdu, když jsem na internetu. Díky moc za všechny rady co sem kdy potřeboval :wink: Tak nezbývá než přát aby to tu šlapalo i další roky

Obrázek
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Diky vsem, ale rad bych nezapomenul na cloveka diky kterymu zde bylo hned od pocatku plno navodu a tim je Vojta, takze kamo dik, sice uz mas navody zase u sebe ale stejne je to tady good :lol: 8)

Snazim se snazim, web uz se taky pomalu plni WWW.ASTRA-G.CZ a mam pro vas prichystanych par novinek na letosek, tak se mate na co tesit :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pitman

Příspěvek od Pitman »

milosh píše:Diky vsem, ale rad bych nezapomenul na cloveka diky kterymu zde bylo hned od pocatku plno navodu a tim je Vojta, takze kamo dik, sice uz mas navody zase u sebe ale stejne je to tady good :lol: 8)

Snazim se snazim, web uz se taky pomalu plni WWW.ASTRA-G.CZ a mam pro vas prichystanych par novinek na letosek, tak se mate na co tesit :wink:
Miloshi ja myslel ze si myslel tim clovekem me :( :lol:
Sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet »

Jo jo souhlasim je to tu fajn a přeju hodně uživatelů do dalších let. :lol:
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Sweet píše:Jo jo souhlasim je to tu fajn a přeju hodně uživatelů do dalších let. :lol:
Opravil bych to - HODNE AKTIVNICH UZIVATELU !!! ze se nekdo regne a pak sem jen chodi cist to je o nicem :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Třeba se stydí a jen sbírá informace....... . :lol:
Odpovědět