Mam jit do nich???

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Odpovědět
Sob
Kontaktovat uživatele:

Mam jit do nich???

Příspěvek od Sob »

Narazil sem na kolecka meho gusta- alu 17, šířka 8J, et 35, rozteč 5*112, kola byly na mercedesu C-classe, velká středová díra.......... Moc se me zamlouvaj a cena 13 000 je super,tak co myslite??? Obrázek Obrázek
Reklama

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker »

a co ta rozteč 112 jak to budeš řešit? Jinak kolečka pěkná a ta cena je i s pneu?
Sob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

Shanim si astricku v nemecku a chcic jedine peti sroub tim padem 5x110,takze vymezovaci kroužk na stred diru+srouby s pulkuloatou dosedaci hlavou nebo jak se jim rika a to by melo jit,snad....cena je bez peneu
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Stačí koupit šrouby s výkyvnou vymezovací hlavou jako to mám já a těch 112 to vyřeší...
Sob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

"Cidla"Jak to mas ty to vim,dik ze si me napsal presny nazev tech sroubu.........
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Sob píše:"Cidla"Jak to mas ty to vim,dik ze si me napsal presny nazev tech sroubu.........
Nemáš za co, já nevím jestli to je přesný název, ale myslím že pod tímhle by měly vědět o co jde :)
Sob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sob »

Cidla píše:
Sob píše:"Cidla"Jak to mas ty to vim,dik ze si me napsal presny nazev tech sroubu.........
Nemáš za co, já nevím jestli to je přesný název, ale myslím že pod tímhle by měly vědět o co jde :)
Dikec Cidla a hodne uspechu do noveho roku
Odpovědět