Na fleshku nepotřebuje SP2, XP to najdou i s SP1, jinak s tebou souhlasím.R.A.Y. píše:Máš nainstalovaný SP2 ??? Ikdyž ve WinXP musí flashka fungovat sama
i bez ovladačů. Nebo může být překročena kapacita napájení USB portu a to se jenom zahlásí a neukáže se nový disk, nebo nemáš povolené další písmena pro nové disky nebo máš v prdeli USB port
Zkus ve vyhledávači na netu zadat název tý flashky a ovladač určitě najdeš.Jarda píše:potřebuju pomoc. koupil jsem si flesku a potrebuju k ni asi ovladac protoze se mi automaticky neprihlasi (jako pipne ze jsem pripojil nejake zarizeni do USB ale proste se nemuzu dostat na flash disk). mam doma windows XP a rekl bych ze to bude asi ovladacem. existuje nejaky pack s ovladaci, take to muze byt tim ze nemam vysokorychlostni pripojeni USB a ta fleska zvlada i 2.0 USB. na jinych PC to chodi v pohode. poradte mi prosim. jsem na tohle uplnej antitalentVsem diky za radu
![]()
je to sony USM512DOťas píše: Třeba tady ... http://www.levi.cz/ovladac.php?typ=o&tp ... yrobce=all
jj s tou rychlostí to píše proto,protože ta flashka zvládá rychlejší přenos,ale PC to nedovoluje.Mrknu po těch ovladačíchJarda píše:jinak co se tyce kompu tak je to takovej starej srot, kterej ma USB vyvody jeste zezadu a XPecka jsem tam istaloval tak pred 3 roky. vod ty doby jsem na to ani nehrab. fotaky a tiskarna mi tam pez problemu slape tak nevim proc by to nemelo chodit. jedinej problem je ze to pise ze zarizeni je pripojeno k nizkorychlostniho USB ale to je asi jedno ne
To je ono, XP ho maj v sobě, tak se nedodávaj.....R.A.Y. píše:Tak jsem se dozvěděl že ovladače pro WinXP se nedodávají.Jen pro W98
Nenašel jsem je ani na http://www.usb-drivers.com/companies/965.htm a ani na ofic.stránkách SONY
chci pouze xpecka milenia jsem mel pred tim a nebyl jsem spokonenZigi píše:Tak pokud ti fleska nejde primo do XPcka,tak je zrada v necem jinem.Zkus si preinstalovat windows.Mam doma Millenium a fleska mi jde v poho
´R.A.Y. píše:Tak jsem se dozvěděl že ovladače pro WinXP se nedodávají.Jen pro W98
Nenašel jsem je ani na http://www.usb-drivers.com/companies/965.htm a ani na ofic.stránkách SONY
tak to nevim. vcera jsem to zkousel a nic. jak se intalujou novy woknaKaz píše:no obcas se muze stat ze to proste jen desne trva, jsem nedavno na nejaky starsim PC pripojoval flashku ze z ni potrebuju neco nahrat, jsem s tim laboroval pac to napsalo ze to naslo novy hardware ale nikde nic, nakonec jsem asi 5min pockal, disk dodrtil a objevil se novej, proste zkus pockat
no tu fotku mý astry co máš na ploše ti klidně pošlu znovaJarda píše:tak to nevim. vcera jsem to zkousel a nic. jak se intalujou novy woknaKaz píše:no obcas se muze stat ze to proste jen desne trva, jsem nedavno na nejaky starsim PC pripojoval flashku ze z ni potrebuju neco nahrat, jsem s tim laboroval pac to napsalo ze to naslo novy hardware ale nikde nic, nakonec jsem asi 5min pockal, disk dodrtil a objevil se novej, proste zkus pockatzbyde mi tam neco na disku mam tam totiz dost dulezite veci
treba fotky aut tady ze sekce Club cars
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |