OT: potraviny

Co se jinam nehodí pište sem
Marky

OT: potraviny

Příspěvek od Marky »

Sorry za OT, ale moc zajimavy clanek :evil:

Z dat, která zemědělci prezentovali, například vyplývá, že průměrné ceny mléka jsou letos na stejné úrovni jako před dvěma lety. Tehdy však bylo máslo na pultech přibližně o deset korun levnější.

"Cena pšenice v rohlíku tvoří jen osm procent z ceny, kterou platí zákazník," tvrdí Jirovský. Pokud tedy letos podražila pšenice o polovinu, rohlík by měl kvůli tomu zvýšit cenu jen o šest haléřů

http://ekonomika.idnes.cz/zemedelci-se- ... nomika_mia
Reklama

Roubik

Příspěvek od Roubik »

k...y pořád něco zdražujou. když tady bylo plno kravínů a plno zemědělců tak to zrušily a teď když tu neni pomalu nic tak nám budou zvedat ceny :x
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Zigi já ůplně chápu každýho, kdo to už nedokáže slušne pojmenovat, ať naše vrcholné představitele, nebo to co s náma a tímhle státem za těch pár let udělali. Jasně máme co jsme chtěli, ať při revoluci, nebo v eurovolbách, ale už jsem tady nějakej ten pátek, takže můžu srovnávat a je fakt, že za účast v listopadový revoluci bych si nejradši dal facku přes celou držku !! Je to jen můj názor, třeba nepopulární, třeba nemoderní, ale můj, neovlivněný mediální masaží, ale životem v těhle sr..kách :wink:
Mobil : 602318645
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

když maj lidi 60-70kč na cigára nebo 30kč na litr benzínu/nafty nebo na auto za 150tis tak můžou mít i na rohlíky za 5 kč nebo máslo za 50kč...

defendre věř že nebejt revoluce tak nejezdíš astrou ale favoritem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
A.P.

Příspěvek od A.P. »

A víte co s tím můžem udělat? Naprosto NIC . elektřina bude drahá tak jak bude ČEZ chtít stejně tak potraviny tak jak výrobci řeknou a benzín dle gusta prodejců atd. My se přece nemáme zajímat o ceny my máme hlavně platit a džet hubu!!!
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

JJ asi si postavime sve elektrarny,poridime kravy a kozy a budeme pestovat jak farmari.a vse bude :)
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Vojta: Taky názor.
A.P.: Bohužel nerad, ale souhlas.
A pro všechny ostatní, na demagogii tady máme politiky, končím, poďte se bavit o autech od toho jsme tady, ne :P.
Mobil : 602318645
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Moje rec!
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Salám

Příspěvek od Salám »

souhlas s VOJTOU
Marky

Příspěvek od Marky »

No jo, to jo s cigaretama take souhlasim i 200Kc je malo, ale jidlo :shock: je nevim, vegetarian zrovna moc nejsem. Ja treba musim kupovat pro dcerku specialni mouku, kde uz ted 1kilo stoji 70Kc a pecu s toho chleba a jine veci a pro predstaui tri blbe pidi rohlicky co jsou v krame tak do 8 korun ja za ne dam 60Kc :? , takze vim co znamenaji drahe potraviny a jaky vliv to ma na rozpocet. Nebrecim, ze bych na to nemel, ja proste na to musim mit vzdycky.

Jinak tech 30Kc nafta/benzin je jen docasne, protoze az se bude davat to ekosvinstvo i do benzinu, bude toho potreba vice a tim padam stupne cena jak u benalu tak i u nafty a cim vic toho bude treba, tim vic se zasazi repky na pole a tim mene zbude na obili a tim zase stoupnou ceny potravin a jsme zase na zacatku - akorat o neco vic chudsi.
spermin

Příspěvek od spermin »

Však je to v pořádku, že i tady se bavíme o starostech a nejenom řidičů. Taky se divím, že na
paláce a výhody peníze jsou, a na potřebné věci, např. dotaci bezlepkových potravin né. Auta
se dají omezit, ale nutné potraviny né. Např. máslo na snížení cholesterolu stojí taky kolem 60
Kč, je drahé, takže každý raději papá normál, a pak se za těžké peníze léčí. Joj, levné
potraviny nejsou moc kvalitní. A z daně za benzín se zalátá bůh ví co. :!: :!: :?:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Roubik

Příspěvek od Roubik »

Zigi: :oops: omlouvám se :oops:

proč zdražujou třeba tu elektryku když se ČEZ vytahuje jaký má obrovský roční příjem? To maj každej rok málo nebo co??
Moje ASTRA
Slag

...

Příspěvek od Slag »

Souhlas se Salámem :wink:
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
spermin

Příspěvek od spermin »

Pravda, a to si dovolí ředitel ČEZU ze svých osobních prostředků sponzorovat soukromé gymnázium pana Klause.
Je hlad na západě, tak ji buď prodáme, nebo si připlaťte!!! :!:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Roubik

Příspěvek od Roubik »

no nic no benzín zdražujou to beru nemáme ve státě ropné vrty. Auta jdou s cenou dolu. Ale máslo za 50 a rohlík za 5 to je vtip né. vždiť je to ze surovin kterych tady vždy byl přebytek dokud se to vše nezrušilo třeba statek s kravínem byl skoro v každé vesnici.
Moje ASTRA
Odpovědět