jinak pěkná takhle nějak vypadala moje astrule když sem ji koupil...taky sem vepředu neměl lízátka pod nárazníkem...to bude i určitě stejná barva co mam já Z266 to by chtělo muj coupe nárazník...jinak to nevidim
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:jinak pěkná takhle nějak vypadala moje astrule když sem ji koupil...taky sem vepředu neměl lízátka pod nárazníkem...to bude i určitě stejná barva co mam já Z266 to by chtělo muj coupe nárazník...jinak to nevidim
Vojta píše:jinak pěkná takhle nějak vypadala moje astrule když sem ji koupil...taky sem vepředu neměl lízátka pod nárazníkem...to bude i určitě stejná barva co mam já Z266 to by chtělo muj coupe nárazník...jinak to nevidim
barvu nevim ale je to taková černá jako grafit
jo černá grafit se menuje to bude asi to samý....tak mu to nabídni jestli by ho nechtěl já už bych se ho docela rád zbavil
YANEK píše: cenovka byla 133 000 je to 98 nalítáno 111 na tacháči ale nevim asi ne servisku nemá nemá klimu ale jinak plná počítač .el okna zrcátka .tempomat
to de já mam taky 98, mělo to najeto 126 ale před skoro 2 rokama sem dal 170....
někde sem četl že v německu se vychází z toho že auto najede v průměru cca 20tis ročně a s tim by se mělo počítat tzn 98-2006 je 8 let x 20tis = 160tis....já mam teď 159500 takže to docela i odpovídá
pockat tak to by me zajimalo jak vypada manulani a digitalni klima...protoze tam mam taky ty kolecka na ventilaci a v bazaru psali klima... tak v tom pripade ji asi nemam jestli todle neni klima...asi si to tam pujdu pekne vyridit...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím