Zima se nám blíží...

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Zima se nám blíží...

Příspěvek od rychlyradim »

sice možná trošičku předčasné...ale víte jak je to s tím počasím...našel jsem zajímavý článek..s ještě zajímavějším obrázkem! :D
Tak se ptám kdo o tomto přemýšlel..?! 8)
<a href="http://automix.centrum.cz//magazin/clan ... ?top_autom"> SEM KLIKNI</a>

PS: je to hlavně pro ty co mají auta v zimě před barákem
Reklama

gErda

Příspěvek od gErda »

clanek zajimavej, obrazek moc hezkej ;) sice mi auto pred barakem stoji ale myslim ze za tu cenu si radsi chvili pockam nez se mi to vyhreje a pudu si to nastartovat o neco driv :D skoda no, bylo by to hezky ale ta cena je dost no, asi bude adekvatni vuci tomu zarizeni, znamej to mel v octavce, ovladani na dalku ale netusim kolik ho to stalo, prijemny to bylo moc , bejt to o polovinu levnejsi tak o tom mozna i uvazuju ;)
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

For Gerda: ale víš jak výrobce udává u studeného motoru po nastartování ihned vyjet, jestli se za studena na volnoběh kazí motor?!?!nevím :wink: vím že to nikdo nedělá v zimě, až odstranění námrazu z oken tak poté vyjede!
co si pamatuji že jsem se dival na ceník oplíka tak kolem 20tis by to koštovalo...
PS: vyplatilo by se leda investoval u nového auta :wink:
gErda

Příspěvek od gErda »

njn jenomze presne tak, kdo to dela :) taky si myslim ze investice u noveho auta by se vyplatila ale ted u astry, nevim no, ja osobne bych do toho nesel, ale kazdopadne je to skvela vec ;)
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Ja teda vydrbu skla, nastartuju, dam chvilku olejovymu cerpadlu a jedu - stejne jako v lete. Kdyz se to necha bezet na volnobeh, tak se prodluzuje doba po kterou motor bezi mimo provozni teplotu a neprospiva to zivotnimu prostredi - viz navod k pouziti :lol: .
Taky vim o pripadu jak se chlapikovy rozbila elektronika v Audi a nezavisle topeni se mu samovolne spoustelo nekolikrat behem noci (mel nastaveno aby se mu pustilo tesne pred odjezdem do prace, takze dokud vse fungovalo chodil do vyhrateho auta) a pokazde rano startoval prez kabely :roll: Za opravu to pak byla celkem slusna palka.
gErda

Příspěvek od gErda »

no prave, cim drazsi porizovaci cena tim drazsi bude i oprava kdyz se neco podela, a prave toho bych se bal nejvic, jednu zimu ti to pude v poho a druhou uz ne a nechas to spravit a zase muzes makat cely leto :D aby si mel v zime teplo hned jak sednes do auta
Odpovědět