alu 7jx16 a pneu 195/50r16
- Reklama
NO TAK O STK SE NEBOJIM.MEL SEM TAM DRIV 205/55 A PEKNE TO DRELO,A TAKY VUBEC NEJELO.TAKZE SEM ZJISTIL ZE TO MAM PRAVDEPODOBNE SNIZENY,ME SE ZDALO ZE TO JE NAKO NIZKO.TAK ABYCH BYL KLIDNEJ TAK SEM KOUPIL 195/50 PROJISTOTU.a TY CO TAM MAJI 17"TAK TO SE DA ZAPSAT DO TP NEBO JAK TO POTOM DELAJI NA STK?
Jo sorry
No ja sem si to myslel ze si to prezujes,co jinyho,kdyz neni moznost to zapsat,zeptam se znamyho,ten taky dokaze udelat ledacos sTK
No ja sem si myslel ze to nebude zase tak spatnej rozmer,sou o dost uzsi,takze to i lip pojede,s tema 205 55 to fakt nejelo.docela me udivuje kdyz si nekdo da 17" na 1.4,Ale tak jestli nepotrebuji poradnej zatah a jde jim spis o vzhled,tak proc ne

No ja sem si to myslel ze si to prezujes,co jinyho,kdyz neni moznost to zapsat,zeptam se znamyho,ten taky dokaze udelat ledacos sTK

No ja sem si myslel ze to nebude zase tak spatnej rozmer,sou o dost uzsi,takze to i lip pojede,s tema 205 55 to fakt nejelo.docela me udivuje kdyz si nekdo da 17" na 1.4,Ale tak jestli nepotrebuji poradnej zatah a jde jim spis o vzhled,tak proc ne
Já mám 7.5*16 et37 a pneu 195/50/16 a super je to akorád protože mám snížíno a kdybych mel 205/50/16 tak už bych musel něco udělat s tím lemem co je vzádu zahnutej dovnitř 

Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
No tak ja mam 7x16,takze ja sem jeste v norme,ale kolega Roubik psal ze ma7.5x16,a to uz v norme neni,ale myslim ze to zase tak strasny nebude,asi pravdepodobne trochu do A,no,ale nekomu se to libi 
Taky zalezi na vyrobci,ve predu mam continental,a ty tam, padnou jak ulity,krasne rovny profil.A vzadu good year a tam by to myslim tech 7.5" jeste sneslo,aby to bylo uplne rovny jako ty continental.

Taky zalezi na vyrobci,ve predu mam continental,a ty tam, padnou jak ulity,krasne rovny profil.A vzadu good year a tam by to myslim tech 7.5" jeste sneslo,aby to bylo uplne rovny jako ty continental.
No a já mám MATADOR a lehký áááááááááčka 

Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA