Výškové repro konkrétně

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Výškové repro konkrétně

Příspěvek od Harmitsch »

prohledal jsem fórum na výskyt slov "výškové repráky" apod. a našel převážně rady týkající se montáže - taky se budou hodit (viz například příspevek predne repro-vysky). O nějakém konkrétním typu nic moc :( Než jsem prodal starou Astru (r.v 1993) tak jsem zkoušel vymontovat staré vejšáky a dát je do nové Astřičky - jenže ouha, do nové Astry r.v. 2007 se nevešly :cry: Mají úplně jiný systém upevnění (zasouvání z boku zatímco do nového se dávají zhora a má kulatý průžez). Tak jsem je tam novému majiteli nechal.

Může mi někdo s novou Astrou doporučit repráčky? Cena tak cca do 1k Kč. Předpokládam, že výhybka bývá součástí.

Narazil jsem za pomoci stráčka googla na jednom shopu ještě na nějakou redukci - Bude potřeba? Díky

Obrázek
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
Reklama

freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od freeKevinM »

vyhybky tam urcite nebudou... spis kondenzator co odreze spodni frekvenci....

co se tyce repraku -> spis bys mel pouvazovat nad kompletem i se spodnima, pac ono se to doplnuje a pokud vysky s standardnima nebudou k sobe delany, tak ti nebudou hrat hezky ani repracky za 10 000
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harmitsch »

freeKevinM píše:co se tyce repraku -> spis bys mel pouvazovat nad kompletem i se spodnima, pac ono se to doplnuje a pokud vysky s standardnima nebudou k sobe delany, tak ti nebudou hrat hezky ani repracky za 10 000
Hmm hmm, takze potom jake jine doporuceni? Ma nekdo tip na vysky + stredo-bas? Do subwooferu a zesilovace zatim nepujdu. Rekneme komplet okolo 2k. Nekamenujte me jestli je to malo nebo zbytecne moc - do autohifi jsem zatim nedelal :oops:.
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od freeKevinM »

hele, myslim to takhle> kup komponentni set stredobas a vysky. za 2litry to uz koupis znacku a pasujou k sobe. A hrat to bude urcite fajn, cili kup blaupunkty nebo JVC...
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harmitsch »

freeKevinM píše:hele, myslim to takhle> kup komponentni set stredobas a vysky. za 2litry to uz koupis znacku a pasujou k sobe. A hrat to bude urcite fajn, cili kup blaupunkty nebo JVC...
THX, mrknu po nejakem setu - jdu zmerit potrebny prumer a zhavit googla (samozrejme doporuceni vitam :lol: )
burčak

Příspěvek od burčak »

dobry repro jsou taky BOSE něměcka kvalita :lol:
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harmitsch »

burčak píše:dobry repro jsou taky BOSE něměcka kvalita :lol:
Diky, zatim jsem se rozhod' ze od Opla koupim vyskove repro origos a po nejake dobe je prehodim dozadu (podle vyjadreni prodejce je mozne u novych Aster repro z prednich dveri namontovat do zadnich - takze je to jasne). Dneska jsem jel do prace (pospichal - a tak jsem jen tak polechtal Astricku na pedalu a behem chvilky 150 km/h - I love My Astra :lol: :lol: ), poslouchal pri tom Crystal Method a dunelo to hezky ;) - az na vysky nejsou ty Oplacky repraky zas tak spatne.
Odpovědět