Potrebujem radu:
1. keď nasadnem do auta a zapnem zapaľovanie počuť z výduchov klimatizácie nejaké bzučanie. Klimatizácia aj ventilátory fungujú v poriadku až na maličkosti:
2. niekedy klimatizácia nechce nabehnúť hneď po naštartovaní, vtedy sa nedá zapnúť ani jedno z tých troch tlačidiel
3. chod ventilátorov je nejaký nepravidelný - v pravidelných intervaloch z výduchov počuť niečo ako keď vonku fúka vietor, musíte veľmi dobre počúvať ale je to počuť.
Neviete poradiť čím to môže byť?
Bzučanie v interiéri
-
- Kontaktovat uživatele:
Bzučanie v interiéri
Astra G, rok výroby 1999, 1.6i Z16XEL
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já jen k problému č. 2. To mi občas dělá taky, ale když vypnu zapalování - klíček a znovu zapnu, je to dobrý, tohle bych neřešil. je to přece jen eloktronika a sem tam se taková závada objeví.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
K bodu 2 ..... a když se ti stane,že nejdou ta tlačítka, tak ti ventilátor (co žene vzduch do kabiny) funguje?
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Re: Bzučanie v interiéri
Toto mi přestane při pootevření oken-přetlak v kabině při ventilátoru na 2 a vyšší otáčky.JANíčOK píše:Potrebujem radu:
3. chod ventilátorov je nejaký nepravidelný - v pravidelných intervaloch z výduchov počuť niečo ako keď vonku fúka vietor, musíte veľmi dobre počúvať ale je to počuť.
Neviete poradiť čím to môže byť?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
bzučanie
zdravím, presne to isté sa mi stalo minuly týždeň. Ešte som to nerozoberal, ale všetko nasvedčuje tomu,že to bude ovládanie prúdenia vzduchu do kabíny - ked dám ovládanie teploty úplne na kraj modrého poľa,tak to bzučanie prestane-nezávisle na ventilácii či je v polohe 1 alebo 4,alebo zap. AC.
Takže sa chystám dať dole skrinku pred spolujazdcom a rozobrať buchsu s mechanizmom prívodu vzduchu-mala by tam byť klapka,ktorá sa natáča podľa nastavenej teploty na ovládači (teplý/studený vzduch), takže prepokadám, že zlomené kolieska,alebo je tam nejaký jazdec vyskočený z kulisy,ale určite mechanická chyba. Aj ked som počul o chlapíkovy, ktorý tam našiel nejakú zver...
Takže sa chystám dať dole skrinku pred spolujazdcom a rozobrať buchsu s mechanizmom prívodu vzduchu-mala by tam byť klapka,ktorá sa natáča podľa nastavenej teploty na ovládači (teplý/studený vzduch), takže prepokadám, že zlomené kolieska,alebo je tam nejaký jazdec vyskočený z kulisy,ale určite mechanická chyba. Aj ked som počul o chlapíkovy, ktorý tam našiel nejakú zver...