Ahoj,nevíte co by mohlo způsobovat rezonaci jakoby od výfuku do podlahy pří jízdě z kopce bez plynu a v určitých otáčkách v tahu??
Nedávno mi měnili pružný spoj na výfuku a od té doby se to děje.Při reklamaci mi prohlédli znovu celý spodek,ale nic nenašli.Poradíte???Díky
Rezonace při jízdě bez plynu..
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Rezonace při jízdě bez plynu..
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
- Reklama
Asi žádné zkušenosti

Má Astra G
Má Astra G
Halo halo opláci....nikdo nemáte tip???? 

Má Astra G
Má Astra G
Se Ti tam evidentně někde dotýká výfuk.potrubí s těmi plechy okolo, dělalo mi to taky v určitých otáčkách po výměně katu, ale stačilo jen trošku hrubé síly.... Ovšem jestli to rezonuje katalyzátor zevnitř, tak to bude asi trošku dražší...
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Ale evidentně to začalo po té výměně....Ale díky za tip
Má Astra G
Má Astra G