Manžety, opěrky hlavy, náhradní klíč
Manžety, opěrky hlavy, náhradní klíč
Jsem nováčkem (viz. Kupujeme Astru - Jsem nový Astrák). Mám čerstvě A-G Caravan, r.v.98, jezdilo v Itálii. Aktuálně řeším a prosím o radu:
1) Kolik stojí náhradní klíč ( a) bez dálkového centálu a ovládání alarmu b) s ovládáním?
2) Kde a za kolik se dají sehnat koženkové manžety (nebo jak se tomu říká - pytlíky?, návleky?) na řadící páku a ruční brzdu - jsou potrhané a prošoupané (nic proti,ale Italové jsou ...) a jak je vyměnit?
3) Na úchytce pátých dveří je ulomený jeden z kulatých zajišťovacích čudlíků, takže za úchytku nejde vzít - vypadává. Kde čudlík sehnat?
4) Poslední dotaz: Zaráží mě, že na zadních sedadlech nejsou a ani nebyly (nejsou v sedadlech díry) opěrky hlavy?
Díky
1) Kolik stojí náhradní klíč ( a) bez dálkového centálu a ovládání alarmu b) s ovládáním?
2) Kde a za kolik se dají sehnat koženkové manžety (nebo jak se tomu říká - pytlíky?, návleky?) na řadící páku a ruční brzdu - jsou potrhané a prošoupané (nic proti,ale Italové jsou ...) a jak je vyměnit?
3) Na úchytce pátých dveří je ulomený jeden z kulatých zajišťovacích čudlíků, takže za úchytku nejde vzít - vypadává. Kde čudlík sehnat?
4) Poslední dotaz: Zaráží mě, že na zadních sedadlech nejsou a ani nebyly (nejsou v sedadlech díry) opěrky hlavy?
Díky
- Reklama
manžety
Skutečně se nenajde někdo, kdo by měnil koženkové manžety u řadícící páky a ruční brzdy? Originál stojí v Opelu 1200,- každý. Známé brněnské autodoplňky D&M mají univerzály za 340,-. Jestli sedí na Astru-G nevědí, ale prý jich prodali dost na různá auta a nikdo je prý nevracel. V Kauflandu mají taky nějaké univerzály za 220,-. Tak nevím. Má někdo nějakou zkušenost?
Já nevím jak ty ale já bych poprosil autočalouníka a ten ti za pár kaček ušije podle těch starých nové a levněji než univerzal který stejně nepasuje. A k těm opěrkám: Protože italové si na tyto věci nepotrpí,tak tam ani nejsou. Ale možná by tam měli být díry už nachystané. Měl bys je nahmatat pod čalouněním v tom plechu co je uvnitř.
ASTRA LA VISTA
Vyndáš tu originál koženku rospářeš to, uděláš střih z dílů které ti z toho vypadnou. Použiješ koženku, nebo kuži jako já a sešiješ. Potom stačí jen jedna taková plasková spona a je to. Opěrky taky nemám a je to NL a nebudu je dávat, potřebuji někdy sklápět zadní sedadlo a sundavat při tom opěrky
. Jinak tam jdou dodat jak ti radí. Ten střih, ale jen na řadičku mám a mohl by jsem ti ho naskenovat.

Opel Astra Caravan 2.0 DI
dík
Pokud Tě to nebude obtěžovat, budu jenom rád. Můžeš to poslat třeba i na fkabl@post.cz. Dík
Re: manžety
No ja zainvestoval do pravé kůže (universal) od firmy Jacky, ale dost jsem si s tím musel vyhrát. Dole na rámečku v poho, ale problém nastal u kroužku na zpátečku. Nahoře je rostřižená + provázek a vychází to tak, že nezapadne do původní drážky a hůř se podebírá ten kroužek. Vychází to až k němu. Ale je to o zvyku. Vrátit to nešlo, neboť už byla dole pomačkaná od plastového rámečku. Tak asi takhle.... Podle hesla "nechci slevu zadarmo"fkabl píše:Skutečně se nenajde někdo, kdo by měnil koženkové manžety u řadícící páky a ruční brzdy? Originál stojí v Opelu 1200,- každý. Známé brněnské autodoplňky D&M mají univerzály za 340,-. Jestli sedí na Astru-G nevědí, ale prý jich prodali dost na různá auta a nikdo je prý nevracel. V Kauflandu mají taky nějaké univerzály za 220,-. Tak nevím. Má někdo nějakou zkušenost?

Astra G 100 edition, 1.6 16V
Zapomněl jsem že je zítra sobota, tak jsem to pro Vás nalepil na displej a obmaloval.Každý spoj jsem šil naruby a pak ještě dva ozdobný švy navrch 2mm od hlavního švu. Musíte si to vytisknout v příslušný velikosti, třeba v "příslušenství/malování" jde nastavit ve vzhledu stránky na šířku, okraje vpravo a vlevo a přizpůsobit stránce.

Díky
Díky Dave. Teď už potřebuji jenom tu manžetu ruční brzdy
)
Jo a ještě taková prkotinka. V pátých dveřích u vnitřní ručky - madla je ulomený jeden z umělohmotných kulatých cvočků, takže když za ručku vezmu, tak vypadne. Dá se tato blbost vyřešit i jinak než návštěvou vrakoviště?

Jo a ještě taková prkotinka. V pátých dveřích u vnitřní ručky - madla je ulomený jeden z umělohmotných kulatých cvočků, takže když za ručku vezmu, tak vypadne. Dá se tato blbost vyřešit i jinak než návštěvou vrakoviště?
Nevím co tím přesně myslíš, mám dojem že když jsem to rozebíral tak tam jsou šroubky a přez ně jen takové záslepky. Taky mi nějaké schází. jinak jsem to rozebíral kvůli kabeláži co vede do dveří, časem a otevíráním se to překroutí a může nastat skrat nebo ti přestane fungovat vyhřejvání, osvětlení kufru, stěrač ... Dá se vymětit jen ten kus mezi, má konektor na každé straně a tuším že stojí 250kč ale nejsem si jist, já jsem si to opravil sám. Možná že to někdo u tebe už spravoval a něco holt postrácel. Vem ten čudlík co ti chybí a zaběhni do autodílů, oni mají různé takové prkotinky a možná že něco podobného seženeš. No a stou ručkou ti nezbide nic jiného než to sundat, vzít párátko a už si stím pohrát a přemalovat na papír. A mohl by jsi to sem dát i pro ostatní.
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Re: manžety
Ale jo, našel by sefkabl píše:Skutečně se nenajde někdo, kdo by měnil koženkové manžety u řadícící páky a ruční brzdy? Originál stojí v Opelu 1200,- každý. Známé brněnské autodoplňky D&M mají univerzály za 340,-. Jestli sedí na Astru-G nevědí, ale prý jich prodali dost na různá auta a nikdo je prý nevracel. V Kauflandu mají taky nějaké univerzály za 220,-. Tak nevím. Má někdo nějakou zkušenost?

Pro ty, kdo se zůčastní v září srazu v Ostravě a doloží to vstupenkou má na manžety 5% slevu

šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz