nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štve je to jakoby se mi spínalo turbo fakt...
mam za to ze se to tu uz nekdy resilo....antena by snad mela byt omotana dratem do spiraly..pokud je hladka tak to piska...tak nejak to bylo....ze skusenosti nevim...jakou ji mas?
rychlyradim píše:nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štve je to jakoby se mi spínalo turbo fakt...
Vies co som dnes zistil?.....sialene mi nieco piskalo, ako si ty opisal.....kamarat mi vravel, ze daj dole antenu.....neuveris, ale pomohlo to....a nechystam sa ju ta dat znova
rychlyradim píše:nedávno mi ukradli anténu, tak jsem koupil novou a od té doby když jedu více jak 50Km/h tak slyším pískání?!?!?!a ještě silnější je když fouká vítr! je možné že to jde od té antény? ikdyž je úplně stejná jak předtím..dost mě to štve je to jakoby se mi spínalo turbo fakt...
Vies co som dnes zistil?.....sialene mi nieco piskalo, ako si ty opisal.....kamarat mi vravel, ze daj dole antenu.....neuveris, ale pomohlo to....a nechystam sa ju ta dat znova
no jo ale přeci nebudu jezdit bez antény?!?!?!??!?!!to chytnu pak velký víš co.... že to předtím mi nehučelo..ale asi to fakt bude tím...
hm...to je jasne.....ale, ja som ochotny obetovat antenu kvoli kludu...a aj tak v tych nasich radiach nic poriadne nehraju....pustim si CD.....a pokoj!
Trdlo píše:A co ji zkusit koupit v Oplu??
Nebo zkus nějaké autohifi, ti by si s tím měli umět poradit. Kdyžtak Ti pošlu link na hodně dobrý kluky.
to by jsi byl hodný, kdyby jsi mi to poslal..ale fakt je mi divný že je to stejná anténa jak předtím...tedy aspon mi to připadne..stála mě tedy 130 Kč...