velká prosba voda na koberečku
velká prosba voda na koberečku
ahoj rád bych se zeptal dnes jsem chtěl odjet a čekalo mě nemilé překvapení.Na podlaze jsem měl kaluž a podle barvy a zapachu jsem zjistil že mi vytekla voda z topeni pohužel absolutně nevím co mě ted čeká a jakym směrem hledat voda byla jen na straně řidiče a nádržka na vodu byla prazdná
astra G 1,6 16v XE 2002
- Reklama
- Luboš X17DTL
Re: velká prosba voda na koberečku
hledej téma "o kroužky topení", asi je to tvůj případ
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
to by mohlo byt ono taky mě samozřejmě cvaka ten ventil když zapnu topení puvodně jsem si myslel že mě to teče těma hadicema co vedou od potoru do kabiny tam jsou taky svorky ale ty jsou suchy
astra G 1,6 16v XE 2002
tak mě to nedalo a šel jsem se podívat a rukou jsem zavadil o trubko co vede do radiatoru a začala z toho pěkně stříkat voda v ruce mi zustala zavlačka která šla uplně lehce vytáhnout tak doufám že bude stačit dorazit tu trubičku hloub do radiatoru jinak to bude na výměnu nějakeho těsnění
astra G 1,6 16v XE 2002
tak z radiatoru mi už neteče ale zase netopí jde z toho vlažný vzduch a trubky jsou rozpálené,měl jsem rozdělanej ten motorek co je na klapce a ten funguje normalně a klapky jdou taky v pohodě po druhy se mi to už ale nechce rozdělávat moc prace a blbej přistup ale na zimu mě to stejně asi jěště jednou čeká
astra G 1,6 16v XE 2002
Mam podobny problem...mam na podlaze u ridice i spolujezdce celkem dost chladici kapaliny (bohuzel fridex). Nejspise prasklo nekde topeni nebo ty krouzky. Jen bych potreboval poradit, cim ten fridex z podlahy a kobercu vycistit? Da se to svepomoci nebo lepsi to sverit nejake cistirne interieru? Diky za radu.