Dobrý den, rád bych požádal o radu. Při volnoběhu tedy zařazeném neutrálu se po chvíli rozsvítí kontrolka motoru, s autem se nic neděje nepadají otáčky neškube to prostě jen svítí, při rozjezdu a zařazení rychlostí zhasne a je klid. Neví někdo prosím pěkně co se mi to tam děje? Mám zafiru 2.0 di Děkuji za rady Jsem tu nový
Pane jo, to je fofr... Děkuji Vám mnohokrát za reakci. Zkusím tedy diagnostiku, nemám představu jak to chodí, kolik si mám připravit na takovou diagnostiku peněz a kolik bude stát případně výměna výše zmiňovaných hadiček? (jen orientačně, děkuji)
diagnostika když od člena tak určitě levnější než v servise..jinak v servise je to +- 400 korun a hadičky netuším
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Ahoj Alzafire Pročítám to, ale nejsem z toho moudrý, autum moc nerozumím, spíš vůbec. Ale pochopil jsem že je tam slabý pdtlak v situaci když auto není v záběru. AAle nevím kterou hadičku kde oddělat a jak tampodtlak vyrobit...Ani nemám představu jestli by to mohlo fungovat. Ale moc mě baví se o tom dovídat víc a víc.
časem přijdeš jací tu jsou magoři co rozeberou půlku auta z bouračky a pak ho zase dají dohromady ( třeba já) a pak ho za 3 dny rozbijou znova
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km