Vrzaní od zádní nápravy
Vrzaní od zádní nápravy
Zdravím, měl bych dotaz jestli to děla jenom mě nebo se tohle vyskitlo už i u vas a jak jste to řešily. Když přijdu rano k autu a sednu do něj vychází od zádní nápravy (pružiny, tlumiče, nebo nějaká guma) takový vrzající zvuk? co by to mohlo být a připadně jak se toho zbavit.
Předem děkuju.
Předem děkuju.
- Reklama
-
mne to vrzne - nebo je to spis spis takove bouchnuti - semta, a vzdy jen jednou, a to kdyz sedam do auta, a jen kdyz stalo aspon 24 hodin. vazim kolem 70kg. myslim ze je to neco na tlumici nebo pruzine. za jizdy nevnimam nic. rucni brzdu pri parkovani nepouzivam.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
jo mi to dela taky, myslim ze je to normalni. viditelna rez vznika na kotouci i behem jedineho dne kdyz prsi a je vlhko.Zigi píše:U me kdyz auto chvili stoji (tak 3 a vic dni)....ze za tech par dni uz na kotoucich vznika rez?Da se to nejak odstranit?
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
Mne to tiez vzadu vrza ked prechadzam nerovnosti. Ale to len par km po starte. Potom akoby sa nieco zohrialo a je to v pohode. Nic sa neozyva, ziadne pazvuky. Je mozne ze to su pruziny (korozia...) ?
Astra G, 2001
Astra G, 2001
Astra G Caravan, X16XEL, 2000 + LPG ELPIGAZ
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
a jak se to da opravit? musi se koupit novej a v servisu to nechat opravit nebo jak ? dela mi to bohuzel taky, u zadni napravy u pravyho kola, mam tam bubny ale to asi nema vliv, slysim to i v zatackach, ale jenom na jednu stranu, a taky kdyz zamknu dvojitym centralem tak jak zapadne to druhy zamceni tak to trochu vrzne, to nechapu ale je to tak,