Aretace opěrky hlavy
Aretace opěrky hlavy
Přeji příjemný den, určitě znáte ten pocit, jak i malý detail dokáže naštvat. Dovezl jsem si Astru G, u které na dvou opěrkách chybí ten plastový čudlík aretující polohu opěrky. Ploché pérko uvnitř se zachovalo, ale čudlíky v čudu. Budu vděčen za každou radu, protože honit pérko šroubovákem při každé manipulaci s opěrkami /např. sklopení sedadel/ je o nervy. Díky Shimi
Shimi
Astra H 2005,hatchback,Z17TDH
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Shimi, taky jsem na to došel až při sklápění sedadel, že mě tam chybí ten plast čurament. Tak jsem opěráku pomohl šroubovákem ven, pérko vytáhl a nechal tak. Drží to na té druhé tyčce. Jak píšeš, při každém sklápění sedadel to dolovat, prdím na to.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Taky zdravím.Díky za radu.Přímočaré řešení,přesto si chci ještě chvíli myslet, že někde na haldě šrotu čeká totálně zdevastované sedadlo se dvěma čudlíkyHany píše:Zdravím Shimi, taky jsem na to došel až při sklápění sedadel, že mě tam chybí ten plast čurament. Tak jsem opěráku pomohl šroubovákem ven, pérko vytáhl a nechal tak. Drží to na té druhé tyčce. Jak píšeš, při každém sklápění sedadel to dolovat, prdím na to.

Shimi
- Zdeněk Lbc