Aretace opěrky hlavy

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Shimi

Aretace opěrky hlavy

Příspěvek od Shimi »

Přeji příjemný den, určitě znáte ten pocit, jak i malý detail dokáže naštvat. Dovezl jsem si Astru G, u které na dvou opěrkách chybí ten plastový čudlík aretující polohu opěrky. Ploché pérko uvnitř se zachovalo, ale čudlíky v čudu. Budu vděčen za každou radu, protože honit pérko šroubovákem při každé manipulaci s opěrkami /např. sklopení sedadel/ je o nervy. Díky Shimi
Shimi
Astra H 2005,hatchback,Z17TDH
Reklama

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany »

Zdravím Shimi, taky jsem na to došel až při sklápění sedadel, že mě tam chybí ten plast čurament. Tak jsem opěráku pomohl šroubovákem ven, pérko vytáhl a nechal tak. Drží to na té druhé tyčce. Jak píšeš, při každém sklápění sedadel to dolovat, prdím na to.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Shimi

Příspěvek od Shimi »

Hany píše:Zdravím Shimi, taky jsem na to došel až při sklápění sedadel, že mě tam chybí ten plast čurament. Tak jsem opěráku pomohl šroubovákem ven, pérko vytáhl a nechal tak. Drží to na té druhé tyčce. Jak píšeš, při každém sklápění sedadel to dolovat, prdím na to.
Taky zdravím.Díky za radu.Přímočaré řešení,přesto si chci ještě chvíli myslet, že někde na haldě šrotu čeká totálně zdevastované sedadlo se dvěma čudlíky :lol: Co taky na autě dělat,když se nic nehodlá porouchat.
Shimi
Astra H 2005,hatchback,Z17TDH
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Máš určitě caravana, že? O pérka zadních opěrek se většinou přichází při sklápění zadního opěradla, kdy se urvou o zvednutý sedák.
Odpovědět