RPG Byty- vymena oken k smichu nebo k placi

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

RPG Byty- vymena oken k smichu nebo k placi

Příspěvek od HerryCZ » 11 srp 2012, 07:38

Hoi,

zatim jeste stale bydlim v RPG bytech v 3+1 a ted nam menili okna. Jako kazdy kdo to vidi pouze krouti hlavou a vetsinou se i pousmeje. Ale od zacatku. Meli jsme klasicke panelakove otocne okna. Kuchyn a oba pokoje po jednom okne a v obyvaku 2, mezi nimi ventilacku a balkonove dvere. Mno v kuchyni a obou pokojich nam to vymenili za okna stejneho rozmeru (jedno kridlo). Takze kdyz otevru okno, tak v kuchyni nemam pristup ke kuchynske lince a v loznici mi to zasahuje skoro cele letiste. A kdyz mi technik, ktery to montoval, rekl, ze ty okna se nesmi dlouhodobe otvirat, protoze by se prohl ram kvuli vaze okna, sel jsem do kolen. V obyvaku je to vyresno jeste vice lisacky. Ty dve velke okna jsou na pevno (ani ventilacka, proste zaskleny ram), mno a zbytek uz je stejne.

Co vy na to ?? Parada co ?? Takhle se pan Bakala stara o sve byty. Je mu jedno jak to bude vypadat/fungovat, hlavne at je co nejlevnejsi. Ja jsem si tady jen povzdechl, protoze nevim jestli se tomu mam smat nebo z toho brecet. Jeste, ze uz tu dlouho nebudu (v RPG bytech, veset se z toho nebudu).
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Reklama

jaraK

Re: RPG Byty- vymena oken k smichu nebo k placi

Příspěvek od jaraK » 11 srp 2012, 08:00

A když za ním přijdeš že je to celý nesmysl tak na tebe začne ječet že máš být rád za nový okna atd. Všude stejnej přístup.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 11 srp 2012, 11:53

Pokud se budeš stěhovat, tak bych se smál a litoval budoucí nájemníky. Kdo tam bydlí dlouhodobě,tak bych brečel, jelikož toto?? :? :? To nejde snad ani komentovat
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 11 srp 2012, 12:51

Jj stehovat se hodlam v brzke dobe. A uz to opravdu moc neresim, ale proste mi to prijde jako natolik debi*ni reseni, ze jsem to sem musel napsat. Dokonce ten frajer od te montazni firmy rikal, ze tuhle bezohlednost na funkcnost a vylozene cil na co nejmensi cenu nechape. Navic rikal, ze snad chteli 2 komorove skla ktere se prej nevyrabi a to opet z duvodu uspory. Jinak takhle se u nas delaji 2 vchody.

PS: Jinak stezovat si u RPG nema smysl. Kdyz mi kdysi bouchl sporak (proste unikal plyn dovnitr a az se nashromazdil tak bouchl), tak prvni jejich variantou bylo, ze si ho mam opravit na vlastni naklady. Tak jsem argumentoval, ze sporak ma jiz pres 20 let a celou dobu platim za nej najem. Tak je to nezajimalo. A az jsem zacal byt hoodne arogantni, tak mi slibili technika za 3 tydny. To uz jsem videl pouze rude a rval jsem na tu borku, ze mam pulrocni dite a, ze potrebuju sporak a co si o sobe mysli a, ze pokud hodlaji takto pokracovat budu to resit soudne. Ze zoufalosti uz jsem po ni rval neco o obecnem ohrozeni. Tak pote prijel technik, ktery pro ne dela (neni jejich zamestnanec) a uplne bez problem sepsal, ze sporak je KO a ze se pokusi uz druhy den dovezt novy sporak co taky dodrzel. Mimojine taky rikal jo mily pane kdyby jste videl na co vse RPG kasle a jak jsou jim najemnici ukradeni.
Obrázek

Obrázek

jaraK

Příspěvek od jaraK » 12 srp 2012, 07:23

Ono je to smutný ale je to tak. Tady v Brně je něco podobnýho. Co si nevyřveš to nedostaneš. Ale je to otom co tam sedí za člověka. Když ten dotyčnej chce tak to umí zařídit jak vidíš.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM

a13sh

Příspěvek od a13sh » 12 srp 2012, 09:23

HerryCZ píše:a jak jsou jim najemnici ukradeni.
Mel zlatou pravdu 8) Taky mam s nima par zkusenosti,ale radsi to nebudu komentovat. Kazdopadne jedno do budoucna vim - od rpg ruce pryc.

HonzP

Příspěvek od HonzP » 21 srp 2012, 16:37

Docela by mne zajímalo, jaký platíš nájem...

Asi moc ne, když se o nájemníky nestará?? Jinak nerozumím, proč u něj ještě někdo bydlí....
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 21 srp 2012, 18:56

Na mistni pomery jemne nad prumer. Az na to, ze v okoli ty byty jsou vetsinou zrekonstruovane. Mno my mame ted okna. Proc u nich bydlim? Protoze musim neco splatit, takze nemam ted dalsi prachy na rozjezd dalsiho bydleni.
Obrázek

Obrázek

HonzP

Příspěvek od HonzP » 22 srp 2012, 20:30

díky za info..

Ono to není taky zas tak jednoduchý, nám do výměn oken kecali architekti a v podstatě jsem si mohl vybrat jenom, jestli chci sklopný dveře na lodžii nebo ne.
Všechno ostatní bylo daný a nedalo se s tím dělat nic. A protože si myslím, že otočná okna se už nedělají??? tak asi nic jinýho nezbejvalo....
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 22 srp 2012, 20:36

Vsechny baraky, ktere nejsou RPG maji delena okna.
Obrázek

Obrázek

HonzP

Příspěvek od HonzP » 22 srp 2012, 20:51

Takže "tady je bakalovo" se pozná podle oken :D :D

jak je člověk v cizím, holt nemá volbu. Máš představu, za kolik vás bakala pořídil?
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

inferno

Příspěvek od inferno » 22 srp 2012, 20:56

mel si jim to narvat do riti, meli udelat okna s kridlem na druhou stranu, mam rodiny truhlarstvi a normlane si zakaznik rekne na kterou stranu chce kridlo.. nezeptali se te kdyz to sli merit ?? mohl si jim to rict, ale taky clovek nevi kdyz se v tom nepohybuje, nebo si to neuvedomi.. no ted s tim asi uz moc neudelas.. museli se delat cely novy okna.. kridlo jen tak neotocis.. a s tim oteviranim to neres, ta pena je stvrdla behem chvilky a uz se to nepohne.. dava se to jeste na zelezny packy takze klidne otevirej, kdyz se s tim neco podela, ze ti to klesne to okno vahou toho kridla tak stejne za to muzou oni, reknes ze to tam dali krive a neni to ve vaze ;)
Opel Astra G 1.4 16V X14XE 66 kw 5dv. hatch
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23827

Odpovědět