zdravím všeználci mám takový problém s chladičem. Nenašel jsem k tomu potřebné téma tak to napíšu sem. POkud to tu někde je tak prosím adminy aby to přesunuli do správného tématu.
Mám problém s chladičem. Nikdy jsem si toho nevšiml,protože se mi moc často nedostává auto přes 90°C tak jsem si toho nevšiml. V neděli jsem jel do Ústí nad Labem a v těch uličkách kam jsem jel se mi teplota zvedla až na cca 105°C. Chladič se nezapl netuším proč. Proto se obracím na Vás s prozbičkou co by to mohlo způsobit. Je někde nějaká pojistka přímo pro chladič? Popřípadě jestli by to mohla dělat jiná (blbinka). Předem děkuji všem za odpovědi a popřípadě rady kam se jako první podívat.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Ty vago, jsem stoho nejakej zmatenej ... Jak se ti nemůže zapnout chladič??
Tam prodí chladící kapalina ihned co nastartuješ tím že rozvoďák či plochý drážkový řemen (dle výrobce motoru ) uvede vchod vodní čerpadlo - pumpu
Nemyslel si saharu - vrtuli na chladiči?
Tu spoští čidlo teploty, přes RJ chlazení.
Zkus natvrdo napojit saharu na baterku zda se rozběhne, pokud jo pátrat dále - tady napomůže op - com
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
ano myslím tu saharu nejsem do aut moc šikula poprosím nějakýho kamaráda co tomu rozumí ať se mi na to podívá,pak dám info. Díky za reakci
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km