Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti
Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti
Ahoj ve spolek, díval jsem se na domy od Canaby a fakt vážně se nad tím zamýšlím, realizovat bych si to přál někdy do dvou let. Konkrétně zvažuju Chico a Uno. Nemáte někdo s touto firmou zkušenost, popřípadě nemátě od nich někdo domy? Jde o to, že je to sice monťák, ale ne dřevostavba, takže za ty prachy je to dost dobrý
. Díky za každou radu a názor 
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
- Reklama
-
Honz@
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti
Jéj, Chico a Uno
. O těch už se mi i zdá
.
Jelikož jsme víceméně nuceni se odstěhovat, koukali jsme po různých novostavbách nebo typových domech. Byli jsem v Nupakách u Prahy, kde Canaba předvádí vzorové domy. Stojí zde Chico a o ten jsme se zajímali (spíš rodiče, já do toho nemám moc co mluvit...). Na fotkách vypadá dům pěkně, ale v reálu na mě zvenku působil jak domeček pro panenky. Oproti normálním domům, které staly vedle, vypadá tenhle prostě divně. Zvláštní poměr mezi šířkou a výškou. Mně osobně se tenhle dům neuvěřitelně nelíbí... A uvnitř? Pokojíčky malé, až moc. Chápu, že se jedná o malý dům, ale oproti ostatním mi tenhle přišel jako špatně prostorově vyřešený. Pokojíky v patře o výměře 10m2 jsou úplně k ničemu. Celkově na mě působil dům tak, že zde bylo moc "mrtvých" koutů a míst... Jinak zpracování pěkné.
A UNO? Ten se nám z fotek líbil, ale pokud víme, vzorový dům nikde nebyl. Ale byl samozřejmě ještě dražší, takže mimo náš finanční limit.
A co se týče Canaby samotné, tak bych chtěl pochválit přístup a jednání pracovníků
. Ochotně se nám věnovali, zasílali plánky, ceníky, řešili s námi dispozice...
Rodiče se nakonec rozhodli úplně jinak, takže na Canabu nedošlo.
A jak vidím, taky bydliště Praha. Taky se chystáš opustit krásu velkoměsta?
Nechápu, co s tím všichni máte
.
Jelikož jsme víceméně nuceni se odstěhovat, koukali jsme po různých novostavbách nebo typových domech. Byli jsem v Nupakách u Prahy, kde Canaba předvádí vzorové domy. Stojí zde Chico a o ten jsme se zajímali (spíš rodiče, já do toho nemám moc co mluvit...). Na fotkách vypadá dům pěkně, ale v reálu na mě zvenku působil jak domeček pro panenky. Oproti normálním domům, které staly vedle, vypadá tenhle prostě divně. Zvláštní poměr mezi šířkou a výškou. Mně osobně se tenhle dům neuvěřitelně nelíbí... A uvnitř? Pokojíčky malé, až moc. Chápu, že se jedná o malý dům, ale oproti ostatním mi tenhle přišel jako špatně prostorově vyřešený. Pokojíky v patře o výměře 10m2 jsou úplně k ničemu. Celkově na mě působil dům tak, že zde bylo moc "mrtvých" koutů a míst... Jinak zpracování pěkné.
A UNO? Ten se nám z fotek líbil, ale pokud víme, vzorový dům nikde nebyl. Ale byl samozřejmě ještě dražší, takže mimo náš finanční limit.
A co se týče Canaby samotné, tak bych chtěl pochválit přístup a jednání pracovníků
Rodiče se nakonec rozhodli úplně jinak, takže na Canabu nedošlo.
A jak vidím, taky bydliště Praha. Taky se chystáš opustit krásu velkoměsta?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Re: Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)