vím že někdo tu ěml podoné chci se zeptat jestli bude sedět středová díra tech 56,6mm a jestli budu moc použít původní šrouby z mých opel origo 15 díky prosím kdo poradí za 4 ni je chci koupit
a jak vyřešit zápis do TP když nebude typový list sou to kola origo no
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
nevím, ale když je to originál opel disk, tak středovou díru asi nebude mít na japonce ne? ty nemáš v tp 16-ky? co se týče šroubů tak pokud nemáš nějaké atypicky krátké tak ti sedět budou...
To jsou orig. IRMSCHER... 7Jx16 ET42, měl jsem na autě. Já žádný zapisování neřešil... A gumy jsem tam schválně dával 205/55 (oproti předepsaným 205/50). Šrouby a všechno souhlasí...
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
na aukru je přísně zakázáno vystavovat zboží které ten člověk nemá jsou 2 možnosti
1) nevyhovala mu původní cena tak aukci zrušil
2) ten kdo vyhrál původní aukci si zboží nevyzvedl nebo nezplatil tak to nahodil znova
zkus mu zavolat nebo kup teď a uvidíš..taky jsem jednou na aukru nevyhrál aukci a ten kdo jí vyhrál zboží do nějaký doby nevyzvedl tak pak zboží připadne druhé nejvyšší nabídce nebo to nahodí znova a jede se od začátku
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
0tak to bych ho nahlásil!! nwm jedině zkusit kup teď a pokud ti nepošle gumy i s alučkama tak bych napsal na aukro o adresu a asi bych mu něco řekl
Honz@ .. hold se mu líbí tyhle mě když se něco líbí tak to taky chci a nikdo mě nepřekecá k něčemu jinýmu