výfuk EDEx

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
DanS

výfuk EDEx

Příspěvek od DanS »

Prosím nemáte někdo zkušenosti s výfukem edex, minulý týden mi ho jeden nejmenovaný umělec v Brně prodal a namontoval za 4.6 tisíce, stř a zad díl. Za dva dny sem jel do jiného servisu na výměnu vlnovce a tam mi řekli a ukázali že ten výfuk tam špatně sedí, tak se ho tam pokusili dopasovat lépe. Opravdu jsou velké rozdíly v servisech. Neznáte někdo dobrý servis v Brně. Ještě k tomu výfuku má cenu ho třeba natřít vypalovací stříbřenkou. díky za odpovědi. :wink: :wink:
Astra G 1.6 8v Comfort rv 98
Brno
Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Re: výfuk EDEx

Příspěvek od Defender »

Dane a není to náhodou výfuk značky FEDEX, ale možná jsem ten název tenkrát skomolil já ? :wink: Mám když tak ten samý, kupoval jsem ho v Polsku v Gliwicích (prodejce na mne vytáhl knihu a vybírali jsme ho podle motorizace a typu) a je to výfuk co se montoval do Astry-G Clasic když se ještě v Gliwicích montovali Géčka 8) Ale pokud je to on, tak to tě ten dotyčnej pěkně natáh, protože já jsem ho kupoval jako funglovku (ještě se štítkama a čárovejma kódama, včetně drátěnky do spoje) za 2 táci oba díly, no jestli si účtoval přez 2T za montáž, tak teda potěž pánbůh :( :wink:
Pokud ho budeš chtít nějak alespoň malinko ošetřit, tak si kup vypalovací zinek ve sprayi do 600-800 stupňů, koupíš ho v barvy laky za cenu cca. 130 kačen 8)
Mobil : 602318645
manli2

Příspěvek od manli2 »

defe... http://www.vyfuky-edex.cz/vyfuky_old_temp/index.htm

jinak FEDEX je kurýrní služba...Federal Express
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Dane hoď foto, hlavně toho štítku na středovým díle, je přinejtovanej někde uprostřed tý jakoby kosti :lol: 8)
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

manli2 píše:defe... http://www.vyfuky-edex.cz/vyfuky_old_temp/index.htm

jinak FEDEX je kurýrní služba...Federal Express
Karle nechci ti do toho kecat, ale v tom odkazu od EDEX není ani jeden na Géčko v nabídce, a jasně FEDEX je i zásilkovka, asi všichni jsme viděli trosečníka :lol: :wink:
manli2

Příspěvek od manli2 »

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

HMMM tak tady uvádí BOSAL a na tom středovým je něco jako náopis EDEX a něco, ale nicméně takhle ten můj střeďák nevypadá a jasně původní tazatel neuvedl typ motoru :D
manli2

Příspěvek od manli2 »

uvedl tam jen že to je ekvivlent basalu... jinak motor má tazatel 1.6 8v
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Jasně :D , takže jak už jsem psal výše, ten název jsem asi zkomolil já
Defender píše:Dane a není to náhodou výfuk značky FEDEX, ale možná jsem ten název tenkrát skomolil já ? :wink: Mám když tak ten samý, kupoval jsem ho v Polsku v Gliwicích (prodejce na mne vytáhl knihu a vybírali jsme ho podle motorizace a typu) a je to výfuk co se montoval do Astry-G Clasic když se ještě v Gliwicích montovali Géčka 8) Ale pokud je to on, tak to tě ten dotyčnej pěkně natáh, protože já jsem ho kupoval jako funglovku (ještě se štítkama a čárovejma kódama, včetně drátěnky do spoje) za 2 táci oba díly, no jestli si účtoval přez 2T za montáž, tak teda potěž pánbůh :( :wink: 8)
a bude to opravdu EDEX, takže mám od nich z Polska oba dva kusy na 1.6 16V a střední u mne vypadá takto :) 8)
Obrázek
DanS

Příspěvek od DanS »

No chlapi, na zadním díle je velkým písmem napsáno edex, zajímalo by mě jestli někdo memáte s touto značkou zkušenosti, jak dlouho třeba vydrží. Jináč Vás zdravím, jsem tu novej na fóru. Astrošku sem koupil minulé léto v bazaru v Mostě, je to 5dveř hatchback 1.6 8v rv 98. a zatím velká spokojenost. Zatím jsem měnil baterku, výfuk a čekají mě rozvody.
Díky za odpovědi.
Brno
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No mám od stejné značky oba díly víc jak 3 roky a v poho :) 8)
DanS

Příspěvek od DanS »

No to jsem rád, že snad aspoň ty tři roky vydrží. díky, teda pokud ho někde neurvu, teď sem se díval a ten střední díl je na jedné straně výš a směrem k zádi je níž u silnice, no kdoví jak je to tam napasovaný, zvuk je ale v pohodě běží potichu. Nejradši bych toho mechanika nemechanika zabil. no kdyžtak mu to pojedu omlátit o hlavu.
Brno
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

A prodal ti výfuk pro tvojí káru ? tím myslím motorizaci / úchyty na ty silenbloky a tak :wink: No 3 roky :lol: , tak 2 týdny nazpět jsme pod tím s Yankem leželi a vypadá celkem netknutě (ale každej ti tady řekne že výfuky odcházejí hlavně zevnitř vinou kondenzace 8) ), jen ve spoji (přírubě) střední-zadní dílu to malinkato fouká, ale to je věcí tý drátěnky v tom pružným spoji, takže výfuk jako takovej v poho 8)
DanS

Příspěvek od DanS »

No doufám že je to výfuk na ten motor, než ho objednával, tak pod tím autem ležel. hihi
Některý neznačkový výfuky prej sedí líp a nekterý hůř, no já nevím myslel sem si že to není takovej problém nasadit vejfuk. Jestli vydrží do podzimu tak ho našplíchám tím pozinkem. díky
Brno
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Dane máš SZ 8)
Odpovědět