Chcel by som sa Vam v prvom rade predstavit a nieco ponuknut

Volam sa Matus, mam 19 rokov, vystudoval som na Strednej priemyselnej skole Dopravnej v Trnave, chvilu som studoval na FEI, ale ukoncil som studium, takze momentalne mam dost volneho casu, druhy rok sa venujem cisteniu aut, (nie je to podnikanie, jedna sa o auta v rodine, atd...). Nastudoval som nejake teoreticke veci ohladom cistenia, lestenia aut a ziskavam aj prakticke skusenosti.
Teraz k veci...
Nakupil som kvalitnu autokozmetiku (AUTOGLYM, RIWAX), tepovac KARCHER, mikrovlakna... Momentalne len veci k udrzbe autointerieru. Preto by som Vam rad ponukol vycistenie auta, kedze nepodnikam s tym, tak nemam ziadny cennik, ide mi skor o to, aby som urobil nieco uzitocne, a samozrejme nechcem makat a vyhadzovat peniaze sa kozmetiku... Takze na sluzbe a cene by sme sa snad vedeli dohodnut... Ci by Vam islo len o povysavanie auta, alebo kompletne tepovanie caluneni, sedaciek, vycistenie a ochrana interierovych plastov, kozenych casti... Som ochotny pristupit k roznym variantam.
Chcel by som sa dopracovat k podnikaniu v tejto oblasti, ale zatial nemam dostatok financii k prenajmu priestorov, nakupu dalsej techniky a podobne.., tak sa posnazim robit kvalitne aspon veci, ktore dokazem v ramci svojich moznosti.
Byvam v Ciferi, (8 km od Trnavy), ak niekoho zaujme moja ponuka, tak cistenie viem zrealizovat v Ciferi, pripadne v Trnave.
Akekolvek otazky mi mozete posielat sem do fora, pripadne ma kontaktujte na tel.cisle 0944 142 521.
Nieco z mojej vybavy:

Vytepovane koberce z 10 rocnej Felicie:

Interier - C220: