Vrzání

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Vrzání

Příspěvek od CUBErt »

Zdarec kolegáčkové, vržou vám kliky ? Me teda dost. Zkoušel jsem to prostříknou WD40kou ale je to plast. Spíš by to asi chtělo nějakou vazelínu, ale nechám si poradit !
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
Reklama

pepca

Re: Vrzání

Příspěvek od pepca »

CUBErt píše:Zdarec kolegáčkové, vržou vám kliky ? Me teda dost. Zkoušel jsem to prostříknou WD40kou ale je to plast. Spíš by to asi chtělo nějakou vazelínu, ale nechám si poradit !
:cry: vržou stále,a to jsem to prostříkával kam to šlo,nic platný. :lol:
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

A to mě docela mrzí, kazí to dojem. Všude astřičku chválim, ale když otvirám dveře tak se stidim, jako bych lezl do trabanta.

Obrázek
pepca

Příspěvek od pepca »

CUBErt píše:A to mě docela mrzí, kazí to dojem. Všude astřičku chválim, ale když otvirám dveře tak se stidim, jako bych lezl do trabanta.
:wink: to jo,hroznej zvuk,chytneš za kliku a tak hnusně zavrže,normálně to nyní slyším :wink:
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Je to něco jako když vezmu dvě polystyrenový desky a začnu jimi třít o sebe........brrrrrrrr :roll:

Obrázek
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

ja promazal olejem silikon, no asi 14 dni pohoda, ale pak to zase zacalo, nastesti jen vzadu, u ridice neni problem 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

No kdybych to měl vzádu, tak to vůbec neřeším, vzadu jezdí akorát pes, a to není tak často, zkusim tam zitra nějak dostat vazelínu. Každopádně koukám že ten problém není jen u mě. Každopádně se mi ale líbí styl kliky co zvolil Opel, pěkně zapuštěná, nikde nic nevyčnívá....to je pěknej detail !

Obrázek
Odpovědět