Zdarek, mám třídvéřo a jak u řidiče tak u spolujezdce my nefunguje ta pačka co rychle sklopí a přišoupne sedadla aby se dalo vlízt dozadu docela me to točí .... rad bych si to udělal sám mate někdo zkušenost nebo naký linky ?!
Ahoj při koupi mi to nešlo u řidiče tak mi to za 2 hodky spravily a vše bylo OK. po dvou mesících se to vys... znova a tak jsem to chtěl udělat sám, ale nevěděl jsem jak rozdělat ten potah sedadla a neměl jsem ani nářadí na vyndání sedadla tak jsem to nakonec nechal a zajel ke skvělému opraváři. Nechal jsem mu to tam druhý den si pro to zašel a bylo to grátis prý prkotina takže bych řekl že to je vypadlé lanko a stačí akorád upevnit a jelikož mě to za necelý půl rok potkalo dvakrát řekl bych že velice častá závada. Rád bych poradil víc ale sám jsem to zatím nerozdělal pokud máš nářadí vyndej sedadlo sundej polstrování a mělo by to být hned. Pokud nemáš jako já tak doporučuji zajet někam do servisu kam jezdíš protože tu kdosi psal že v oplu za to chtěj prý 1000-2000 podle toho jestli tam musí měnit nějakej plastík
no prave. ja jsem si to myslel. nekdy to jde a nekdy zase ne. neni to treba nahodou tim jak daleko je sedacka vznadal jsem nake plechy z pod kolejnic (mozna nake zarazky)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Michal Kus píše:Ahoj při koupi mi to nešlo u řidiče tak mi to za 2 hodky spravily a vše bylo OK. po dvou mesících se to vys... znova a tak jsem to chtěl udělat sám, ale nevěděl jsem jak rozdělat ten potah sedadla a neměl jsem ani nářadí na vyndání sedadla tak jsem to nakonec nechal a zajel ke skvělému opraváři. Nechal jsem mu to tam druhý den si pro to zašel a bylo to grátis prý prkotina takže bych řekl že to je vypadlé lanko a stačí akorád upevnit a jelikož mě to za necelý půl rok potkalo dvakrát řekl bych že velice častá závada. Rád bych poradil víc ale sám jsem to zatím nerozdělal pokud máš nářadí vyndej sedadlo sundej polstrování a mělo by to být hned. Pokud nemáš jako já tak doporučuji zajet někam do servisu kam jezdíš protože tu kdosi psal že v oplu za to chtěj prý 1000-2000 podle toho jestli tam musí měnit nějakej plastík