Mám ji na Astře . Zatím si ji nikdo nevzal, asi se každému nelíbila
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
manli2 píše:tak prej v kolíně na parkovišti je jedna volná...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Majky píše:tak tú by som bral a hneď! koľko za ňu?
řekl bych,že záleží na tom,kdo holt bude první v Kolíně,tedy když je volná a nikomu se nelíbí,žé,mimochodem,koukal jsem na tvé fotky,ale na autě jsem jí vážně neviděl,máš tam klasiku snad jen s tou chromovou lištou,nebo jsem jí neviděl?to SyncMaster
pepca píše: řekl bych,že záleží na tom,kdo holt bude první v Kolíně,tedy když je volná a nikomu se nelíbí,žé,mimochodem,koukal jsem na tvé fotky,ale na autě jsem jí vážně neviděl,máš tam klasiku snad jen s tou chromovou lištou,nebo jsem jí neviděl?to SyncMaster
Na foto ji nenajdeš, neboť na nich není ( nemám nové foto, ale pokusím se to tedy dohnat ).
Ale Vojta může potvrdit, že jsem si ji kupoval
Vojta píše:můžu potvrdit bo sem mu jí prodal a byla tady v nabídce v sekci "Prodám"
JJ a jeste casem OPC naraznik a budu mit v predu vzhledove OPC komplet .... ale to jeste predbiham