zarostlý radiátor topení
zarostlý radiátor topení
Pánové eksistuje nějaký účinný přípravek na vyčištění zarostlého radiátoru topení ať už namontovaného nebo vymontovaného?Podělte se se svými zkušenostmi,popř mě naveďte- chci pomoct kámošovi dík.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: zarostlý radiátor topení
Žeby něco na vodní kámen? Ale pokud není průchozí tak asi nic.
Vodní kámen to je prevít.
Vodní kámen to je prevít.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
pokud je alespoň trochu průtočný, napiš uživateli
?eso?
ten něco podobného vyráběl, pomalu uvolňuje kámen a není agresivní, můžeš to tam mít dlouhodobě, já to měl u staré
120 dokud ji neukradli cca 6 let.
cena je ale o něčem jiném. Je to na úplně jiném principu.
?eso?
ten něco podobného vyráběl, pomalu uvolňuje kámen a není agresivní, můžeš to tam mít dlouhodobě, já to měl u staré
120 dokud ji neukradli cca 6 let.
cena je ale o něčem jiném. Je to na úplně jiném principu.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic