k: něco na léto
k: něco na léto
uvažuji o koupi astry coupe cabrio a zaujala mně tahle: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7030017 je to přesně to co už jsem dlouho hledal co se týče barvy interieru a i s motorem bych se spokojil, sice jsem chtěl 2,0 turbo ale i s 1,8 jsem byl spokojenej, teď mám pohřebák (accord tourer 2,0) a malou motokáru (clio campus 1,2) ale ani jedno neuspokojuje moje řidický vášně tak bych chtěl třetí auto na vyblbnutí ale potřebuju 5ti místný kvůly rodině a tohle mi přijde fakt dobrý sice nemám garáž ale u nás se auta nevykrádaj tak doufam že to by nebyl problem. Dík za váš názor.
- Reklama
Re: k: něco na léto
Ta už je tam taky pěkně dlouho, už taky dlouho koukám po coupé, ale jedno vím určitě, chci 2,2 108kW. Protože mě 1,8 přijde do takový auta málo.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
jo je tam dlouho, coupe se moc rychle neprodávaj ale tak alespoň by třeba ještě šli s cenou dolu.
- kabrioletak
Pokud trváš na 5ti místní tak astra cabrio je ale 4místné jako vesmes všechny cabria
co se týče motoru tak počítej že cabrio je těžšší než klasická astra a myslím si že pokud zvolíš motor 1,8 budeš pak sklamán jak to jede.Pokud ti to neni jedno volil bych motor 2,2 a nebo 2.0 turbo ty jsou ale finančně trošku dražší o to víc když jde o více zachovalej kus.U nás co najdeš na netu na prodej,jsou kusy co se tam vyskytují už docela dlouho,sleduji to neustále.Tím nechci říci že se tam nenajde něco zajimavého.Většinou jde o to že tohle prostě nechce každy jako cabrio a nese to i svý rizika do kterých lidi nechcou jít či mají milné přectavi o takovém vozu.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
tak to je jedno mně jde o to aby byly sedačky i vzadu
- kabrioletak
Jasně,jasně jen jsem chtěl upřesnit že ve směs cabria jsou čtyřmístné,já jen aby ses pak nedivyl kdyby jsi vezl 5 lidi a pak se ptali policajti při kontrole..Pane řidiči...
sedačky vzadu to má sice je nepoužívám ale sedět se tam relativně dá pokud nemáš dva metry,například coupé ma sedačky vzadu v podstatě stejný s jediným rozdílem že jsou pohodlnější nebod' opěradlo je více skloněné takže se tudíš lépe sedí jak v sedačce ,u cabria je více strmé z důvodu místa na střechu za ním a posez je trošku takový lavičkový.U cabria je to spíš pro slyčné holky u coupé i pro kámoše co se jedou s tebou projet.

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
tak já udu za volantem a vzadu bude prcek v sedačce takže tomu stačí místa málo, a i coupe bylo 4.místný ale neznám moc policajtů co by to vědělo a nebo že by je to napadlo to kontrolovat
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
no on počet míst je taknějak danej počtem pásů 

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
no až na to blízátko, mračítka a to že to nemá původní masku (žeby oprava předku?)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- kabrioletak
No to je jasné že coupé je taky 4 mistné a utěch policajtů si zas nemysli,mám severomoravskou centrálu za sebou a ví to moc dobře aspon tady u nás
navíc 5 lidí v cabriu u astry je už docela více na těsno ti vzadu
Jo a ještě jak říkáš že to bude na sedačku pro dítě tak kámoš to tak má.Před rokem měl pořád problém s astrou 5dvéř samé poruchy a tak to chtěl vyměnit a že by vyzkoušel cabrio tak jsem mu sehnal cábro za pěníze které měl a je spokojen,Nyní se zamiloval, našel si dívku s dítětem takže má v zadu sedačku a užívá bez problémů i když už chce něco většího a to spíš teréní vůz.

Jo a ještě jak říkáš že to bude na sedačku pro dítě tak kámoš to tak má.Před rokem měl pořád problém s astrou 5dvéř samé poruchy a tak to chtěl vyměnit a že by vyzkoušel cabrio tak jsem mu sehnal cábro za pěníze které měl a je spokojen,Nyní se zamiloval, našel si dívku s dítětem takže má v zadu sedačku a užívá bez problémů i když už chce něco většího a to spíš teréní vůz.
Naposledy upravil(a) kabrioletak dne 13 pro 2009, 22:14, celkem upraveno 1 x.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
když se do fiatu 500 narve 25klaunů tak proč ne 5 lidí do astry cabrio
každopádně většinou jezdím ve dvou, teď už ve třech (málo kdy ve čtyrech to jedině když se vetře tchýně) a když potřebuju něco vézt mám pohřebák

- kabrioletak
No to je mi jasné,když to bereš takle tak se tam vleze třeba i 12 lidi když to chceš slyšet.Ja ti to tady říkám funkčně a je mě jasné,že to budeš mit jako auto na radost a ne na nákupy a odvoz věcí,na to máš jiné, sám uvádíš.

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
přesně tak. a nebo uvažuju o tomhle: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/cty ... ni/7765945 ale mám trochu strach z toho že nemám garáž ani zahradu ale zas na normálnim sídlišti taky nebydlim (http://www.astrapark.cz) tak nevim no aby mi to někdo přez noc nevobložil a pochybuju že se to dá pojistit
- kabrioletak
Jestli uvažuješ ještě mezi čtiřkolkami,tak stím ti zas tak neporadím,v tohle žádnou zkušenost nemám.Ale před půl rokem jsem uvažoval o takové :http://www.xquad.cz/fotky/zhenhua/lagos ... lack-2.jpg
Jinak co se týče astry cabria,tak bych to viděl,že u nás by stály za omrknutí jen dvě.Jedna je v Chomutově,která nevypadá zas tak zle(jakš takš)a pak ještě jedna v praze a ta je,musím říci aspon podle fotek a příjemného popisu,opravdu šmrncovní
Potom jinak si dovézt z německa,ale záleží kolik do to chceš dát.
Jinak co se týče astry cabria,tak bych to viděl,že u nás by stály za omrknutí jen dvě.Jedna je v Chomutově,která nevypadá zas tak zle(jakš takš)a pak ještě jedna v praze a ta je,musím říci aspon podle fotek a příjemného popisu,opravdu šmrncovní

Potom jinak si dovézt z německa,ale záleží kolik do to chceš dát.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
ta čtyřkolka je hodně luxusní, a máš odkazy na ty cabria?