k: něco na léto

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
patrick
Kontaktovat uživatele:

k: něco na léto

Příspěvek od patrick »

uvažuji o koupi astry coupe cabrio a zaujala mně tahle: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7030017 je to přesně to co už jsem dlouho hledal co se týče barvy interieru a i s motorem bych se spokojil, sice jsem chtěl 2,0 turbo ale i s 1,8 jsem byl spokojenej, teď mám pohřebák (accord tourer 2,0) a malou motokáru (clio campus 1,2) ale ani jedno neuspokojuje moje řidický vášně tak bych chtěl třetí auto na vyblbnutí ale potřebuju 5ti místný kvůly rodině a tohle mi přijde fakt dobrý sice nemám garáž ale u nás se auta nevykrádaj tak doufam že to by nebyl problem. Dík za váš názor.
Reklama

adam09
Kontaktovat uživatele:

Re: k: něco na léto

Příspěvek od adam09 »

Ta už je tam taky pěkně dlouho, už taky dlouho koukám po coupé, ale jedno vím určitě, chci 2,2 108kW. Protože mě 1,8 přijde do takový auta málo.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick »

jo je tam dlouho, coupe se moc rychle neprodávaj ale tak alespoň by třeba ještě šli s cenou dolu.
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

Pokud trváš na 5ti místní tak astra cabrio je ale 4místné jako vesmes všechny cabria :wink:co se týče motoru tak počítej že cabrio je těžšší než klasická astra a myslím si že pokud zvolíš motor 1,8 budeš pak sklamán jak to jede.Pokud ti to neni jedno volil bych motor 2,2 a nebo 2.0 turbo ty jsou ale finančně trošku dražší o to víc když jde o více zachovalej kus.U nás co najdeš na netu na prodej,jsou kusy co se tam vyskytují už docela dlouho,sleduji to neustále.Tím nechci říci že se tam nenajde něco zajimavého.Většinou jde o to že tohle prostě nechce každy jako cabrio a nese to i svý rizika do kterých lidi nechcou jít či mají milné přectavi o takovém vozu.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick »

tak to je jedno mně jde o to aby byly sedačky i vzadu
kabrioletak

Jasně,jasně jen jsem chtěl upřesnit že ve směs cabria jsou čtyřmístné,já jen aby ses pak nedivyl kdyby jsi vezl 5 lidi a pak se ptali policajti při kontrole..Pane řidiči... :mrgreen: :mrgreen: sedačky vzadu to má sice je nepoužívám ale sedět se tam relativně dá pokud nemáš dva metry,například coupé ma sedačky vzadu v podstatě stejný s jediným rozdílem že jsou pohodlnější nebod' opěradlo je více skloněné takže se tudíš lépe sedí jak v sedačce ,u cabria je více strmé z důvodu místa na střechu za ním a posez je trošku takový lavičkový.U cabria je to spíš pro slyčné holky u coupé i pro kámoše co se jedou s tebou projet.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick »

tak já udu za volantem a vzadu bude prcek v sedačce takže tomu stačí místa málo, a i coupe bylo 4.místný ale neznám moc policajtů co by to vědělo a nebo že by je to napadlo to kontrolovat
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

no on počet míst je taknějak danej počtem pásů :wink:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

no až na to blízátko, mračítka a to že to nemá původní masku (žeby oprava předku?)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
kabrioletak

No to je jasné že coupé je taky 4 mistné a utěch policajtů si zas nemysli,mám severomoravskou centrálu za sebou a ví to moc dobře aspon tady u nás :mrgreen: navíc 5 lidí v cabriu u astry je už docela více na těsno ti vzadu :mrgreen:
Jo a ještě jak říkáš že to bude na sedačku pro dítě tak kámoš to tak má.Před rokem měl pořád problém s astrou 5dvéř samé poruchy a tak to chtěl vyměnit a že by vyzkoušel cabrio tak jsem mu sehnal cábro za pěníze které měl a je spokojen,Nyní se zamiloval, našel si dívku s dítětem takže má v zadu sedačku a užívá bez problémů i když už chce něco většího a to spíš teréní vůz.
Naposledy upravil(a) kabrioletak dne 13 pro 2009, 22:14, celkem upraveno 1 x.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick »

když se do fiatu 500 narve 25klaunů tak proč ne 5 lidí do astry cabrio :) :) :) každopádně většinou jezdím ve dvou, teď už ve třech (málo kdy ve čtyrech to jedině když se vetře tchýně) a když potřebuju něco vézt mám pohřebák
kabrioletak

No to je mi jasné,když to bereš takle tak se tam vleze třeba i 12 lidi když to chceš slyšet.Ja ti to tady říkám funkčně a je mě jasné,že to budeš mit jako auto na radost a ne na nákupy a odvoz věcí,na to máš jiné, sám uvádíš. :evil:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick »

přesně tak. a nebo uvažuju o tomhle: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/cty ... ni/7765945 ale mám trochu strach z toho že nemám garáž ani zahradu ale zas na normálnim sídlišti taky nebydlim (http://www.astrapark.cz) tak nevim no aby mi to někdo přez noc nevobložil a pochybuju že se to dá pojistit
kabrioletak

Jestli uvažuješ ještě mezi čtiřkolkami,tak stím ti zas tak neporadím,v tohle žádnou zkušenost nemám.Ale před půl rokem jsem uvažoval o takové :http://www.xquad.cz/fotky/zhenhua/lagos ... lack-2.jpg
Jinak co se týče astry cabria,tak bych to viděl,že u nás by stály za omrknutí jen dvě.Jedna je v Chomutově,která nevypadá zas tak zle(jakš takš)a pak ještě jedna v praze a ta je,musím říci aspon podle fotek a příjemného popisu,opravdu šmrncovní 8)
Potom jinak si dovézt z německa,ale záleží kolik do to chceš dát.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick »

ta čtyřkolka je hodně luxusní, a máš odkazy na ty cabria?
Odpovědět