Nemá někdo zkušenosti! Když už se to tu tedy řešilo....a říká se že to v astřičkách chybí ...
http://electro.1store.cz/THOMSON/instal ... ta.product

Kupoval jsem Sony CD/MP3/Atrac3 prehravac a stal 3200kc s dph...Schumak píše:používám tuhle "kazetku" uz hodne dlouho, a jsem maximalne spokojeny,muzes pripojit jakekoli prenosne zarizeni, ktere ma vyvod na sluchatka (jack 3,5mm). je to mazec).Drive jsem mel pripojeny diskman, ale pri rychle jizde nebo po hrbolate ceste preskakovaly pisnicky, ted mam mp3 prehravac a parada...
jak se rika za malo penez hodne muziky... asi je samozrejme lepsi mit primo prehravac zabudovany, jednak to vypada lepe, atd... ale ne kazdy ma 8tis na nove radio...
Ale to nemas asi hamu, protoze to by jsi asi spokojeny nebyl. Z vyrobku hamy mam jeste velmi spatnou zkusenost s nabijecima bateriema ze 4 fungovali jen 3kousky, znamejm dokonce poskodili fotak. Jinak jsem ten kablik z toho adapteru mel vyvedeny zpatky radiem (sundal jsem vrchni kryt radia a kablik vytahl dozadu co ma radio konektory), aby to tak nebilo do oci.Schumak píše:používám tuhle "kazetku" uz hodne dlouho, a jsem maximalne spokojeny,muzes pripojit jakekoli prenosne zarizeni, ktere ma vyvod na sluchatka (jack 3,5mm). je to mazec).Drive jsem mel pripojeny diskman, ale pri rychle jizde nebo po hrbolate ceste preskakovaly pisnicky, ted mam mp3 prehravac a parada...
jak se rika za malo penez hodne muziky... asi je samozrejme lepsi mit primo prehravac zabudovany, jednak to vypada lepe, atd... ale ne kazdy ma 8tis na nove radio...
jj asi se to na tobe uzpodepsalo.... ale nic si z toho nedelej ja taky ted ohluchla diky nakymu bacilovi.... na to si zvyknesTondajz píše:já mám taky mg. kazetu od Hamy (napojednou na mp3 Emgeton 512MB) a nevidim žádnej rozdíl v kvalitě zvuku než u kámošovo Pionýra s cd/mp3 playerem.
p.s.: ohlasy typu že nemám hudební sluch atd. uvítám:) asi 3 roky dělám zvukaře
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |