Ahoj
Chtel bych se zeptat na jednu vec a to na to ze kdyz sem koupil astru a byl otoceny klicek a otevrene dvere tak to piskalo , ale ted uz ne a zapalovani jde stuha nekdy vyndam klic a volant se nezamkne jako by to zustala zaskoceny to zapalovani je to naky velky problem nebo co s tim????Diky za rady
Klíček
- Reklama
Re: Klíček
vyměnit spínací skříňku.... ta tvoje je nějaká porouchaná a nevypína při vyndání klíčku.... 

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No jo sváděj to na OpelaBlixoa píše:jo to mi taky nekdy udela. to je tim ze si koupil opel - obcas proste nekdy neco nefunguje uplne dobre) zkousel sem tam striknout olej z grafitem na zamky ale nepomohlo to. asi to tak ma bejt.

Sice je hezké, že si chválil Astru F ( oproti G ), ale kámoš ji měl a po měsíci ji musel prodat, protože do toho cpal taky v jednom kuse peníze ( hlavně do motoru - špatné těsnění pod hlavou, tekl v kuse olej apod... ). A pokud se nepletu, tak astra F je taky Opel, ne? Prostě si narazil na špatně vyrobený kus, protože mě to z otho, co si psal, vůbec nic nedělá

Takhle mohu každou značku odsoudit do šrotu, než ji vyrobí

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
hele chlape ty nejsi o nic lepší...SyncMaster píše:No jo sváděj to na OpelaBlixoa píše:jo to mi taky nekdy udela. to je tim ze si koupil opel - obcas proste nekdy neco nefunguje uplne dobre) zkousel sem tam striknout olej z grafitem na zamky ale nepomohlo to. asi to tak ma bejt.
. Fakt takový lidi miluju
![]()
Sice je hezké, že si chválil Astru F ( oproti G ), ale kámoš ji měl a po měsíci ji musel prodat, protože do toho cpal taky v jednom kuse peníze ( hlavně do motoru - špatné těsnění pod hlavou, tekl v kuse olej apod... ). A pokud se nepletu, tak astra F je taky Opel, ne? Prostě si narazil na špatně vyrobený kus, protože mě to z otho, co si psal, vůbec nic nedělá![]()
Takhle mohu každou značku odsoudit do šrotu, než ji vyrobí

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No mýslím si, že je tu více odpůrců škodovekmanli2 píše: hele chlape ty nejsi o nic lepší...někdo nadává na opla, jinej na škodovky....

Pokud jsem dobře pochopil, tak Blixoa nadava na tak trochu technicky veci, nez na provedeni ( pohodli apod )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
klic
Tak hlavne ze to jezdi a startuje
Ale astra ma najeto 63000 tak je mi to divny co se da delat