piska rucna brzda
piska rucna brzda
klasika,,zatiahnem rucnu ,,,potom povolim a piska to resp asi sa zasekava rucna brzda,,,,,auto ma najazdene 80t a su tam nove platnicky,,,,,neviete nejaku fintu preco sa to tam zasekava?,,,auto astra coupe turbo 04
- Reklama
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Re: piska rucna brzda
Podle me, je to prasatko na trmenu...vzadu ma samostav, takze se pri vysunovani otaci okolo osy, pak to jemne narezne a nevrati se uplne tam kam ma a pak ti to piska...doporucuju shodit brzdy a prasatko rozhejbat a namazat.
no piska mi to iba pri cuvani a to dost hlucne,,,,zatial nemam cas to rozoberat, ale hadam sa k tomu dostanem coskoro
Na to pískanie bacha! Ja som tiež "len tak trochu pískal" a potom som zistil že mam zadné kotúče opálené do fialova
Kontoluj si či ti nehreje kolesá a daj si to čo najskor opraviť.

Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
a co bolo pricinou toho piskania u teba? resp kde bola zavada? bo mne to robi iba pri cuvani teda,,,ked trosku zatiahnem rucnu tak to nepiska uz, jedine co som stihol je ze som zhodil koleso a len tak zbezne na to kukol a nic takeho som nevidel,,,disk novy platnicky tiez, akurat ked som otacal disk tak na jednom mieste trosku spomaloval, zeby bol brzdovy disk krivy alebo? musim to zajra rozobrat,,mozno tam bude iba kamienok aj to sa mi uz raz stalo,,,aj ked pochybujem 

....ostavala mi visieť jedna platnička. Treba vyčistit v brzdovom strmeni časti kde sa platnička odsúva a prisúva pri brzdení. Mmch.,niekedy stačí len buchnúť po strmeni,nečistota odpadne a platnička si skočí na miesto a začne normalne šlapat
....ale lepšie je to rozobrat a vyčistit-potom budeš mat na dlho pokoj. Daj vediet ako si dopadol 

Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
len pre ukoncenie,,,,pricina bola nakoniec krivy brzdovy kotuc,,,,jedina moznost je bud zbrusit alebo vymenit,,