Kufčova Astra X16XEL Hatchback
Zdravim vás přátele,tak sem se rozhodl vam představit svou Astru.
Dovoz Itálie,R.v. 1998,Klima,El. okna a zrcádka, 1,6 16V,imobilizér,4x airbag,abs,mlhovky atd... Výbava CDX,najeto 132 000 km
,Alu Kosei Spa 16",Stříbná metalíza
Úpravy / opravy : Moc toho zatím není,z oprav sem hlavně řešil cukání motoru,přez klapku,filtry,svíčky sem se nakonec dostal egr ventilu ktery byl za mým problémem s cukáním.Teď už ale jezdí vyborně.
Úpravy : Přední světla (nalakovány rámečky na černo),Zadní lampy Zatmaveny,Maska Vlastní výroby,Elektrony,loketní opěrka
Radio JVC KD-R301
Není toho moc,ale do budoucna plánuju Nové al kola 17",ty 15-tky co tam mam,mam ještě z Formana ,tam byly Ok ale na Astře Jsou malé,Instalaci modulu PP,možna nove reproduktory(z důvod protržené membrany),nalakovat lišty,prahy a kliky.
Jěště v bazaru
Dovoz Itálie,R.v. 1998,Klima,El. okna a zrcádka, 1,6 16V,imobilizér,4x airbag,abs,mlhovky atd... Výbava CDX,najeto 132 000 km
,Alu Kosei Spa 16",Stříbná metalíza
Úpravy / opravy : Moc toho zatím není,z oprav sem hlavně řešil cukání motoru,přez klapku,filtry,svíčky sem se nakonec dostal egr ventilu ktery byl za mým problémem s cukáním.Teď už ale jezdí vyborně.
Úpravy : Přední světla (nalakovány rámečky na černo),Zadní lampy Zatmaveny,Maska Vlastní výroby,Elektrony,loketní opěrka
Radio JVC KD-R301
Není toho moc,ale do budoucna plánuju Nové al kola 17",ty 15-tky co tam mam,mam ještě z Formana ,tam byly Ok ale na Astře Jsou malé,Instalaci modulu PP,možna nove reproduktory(z důvod protržené membrany),nalakovat lišty,prahy a kliky.
Jěště v bazaru
Naposledy upravil(a) Kufča dne 09 črc 2009, 21:14, celkem upraveno 2 x.
Astra G 1,6 16 V
- Reklama
Re: Kufčova Astra X16XEL Hatchback
Hezká Astřička
uvidíme jak se bude měnit 

LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
pekna
elektrony z formana, mno ale aj tie su pekne, to keby som mal dat na Astru moje z Favorita tak nevim nevim jak by to jazdilo na 13tkach
drzim palec 

Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Tak vítej i s Tvojí italkou.
Je pěkná, to jo.
Taky jsem zvědavý jak se bude měnit.
Kdybys ji nechtěl upravovat..., tak neboj tady Tě to strhne.

Taky jsem zvědavý jak se bude měnit.

Kdybys ji nechtěl upravovat..., tak neboj tady Tě to strhne.

Dík za uvítání,měnit se bude ale spíše decentně,nejsem vyznavač tuningových nárazníku a tak.Určitě ale budou nové Kola a spíše pak drobnosti.Možna nějaké doplňky OPC ...
Astra G 1,6 16 V
Vítej ...
pekná Atřička, tak at slouží. No a stema OPC doplnkama se koukni pro inspiraci na Padreho Astruli.
pekná Atřička, tak at slouží. No a stema OPC doplnkama se koukni pro inspiraci na Padreho Astruli.

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

Udělal jsem si takové srovnání po roce,myslím že astra docela prokoukla,co vy na to?
Astra G 1,6 16 V