jak se sundá ten středovej panel

Jedine, co ti mozem poradit, tak zbehni do nejakeho servisu, kde robia audio a alarmy do aut...tam ti to ochotne vyberu.manli2 píše:takže největší problém rádio..... jak ho vyndám bez těch vidliček?.....
No, jeden mam nahodeny a jeden som dal striekat. Ak ti to nenahli, tak by som ti ho mohol posunut. Zalezi to len na tom, kedy mi pride moj z lakovne. Inak chalanom to nejak dlho trva, budem im musiet zavolat. BTW: mozem ti ho dat streknut do akej farby chces.Robo píše:Ked už sme pri tom, nemate niekto na predaj zvyšný stredový panel, ideálne strieborný, ale nepohrdnem ani čiernym. Ak ho máte niekde zaprášený ponúknite aj s rozumnou cenou na boby@orangemail.sk alebo 0905218114. Vdaka
Uz som ho vyberal, lebo som si ho dal lakovat, ale ak tomu nerozumies, tak si otvor mudru knizku, no co ti uz mam poradit, hm?G.T.X píše:4din
Ten postup na vyndání středového panelu je opsanej z nějaký chytrý knížky, nebo s tim máš osobní zkušenost?
Ano, ale plati to len pre panel s AC....ale aj tak ten panel musi ist dole.Pája píše:U jednoho typu stačí stáhnout dolů středové kolečko ovladačů. Pod ním je žárovička. Takhle to mám já.
No, to ze zhodis ten panel, nie je vsetko. Odpoj kabel od MIDu aby si ho neposkodil. Na panely kurenia (tam kde pustas, teply vzduch, ventilator a polohy) zo zadnej strany je jedna ziarovka v pätici.) Pozor, toto plati pre panel kurenia bez klimy.manli2 píše:a jak se pozná?......
jo a díky za rady....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |