No tak už ho mám... a musim říct že co se týče zvuku tak super... jako je poznat že to zpracování není nejlepší ale taky za tu cenu... ale těch 4x100W je znát hraje to o hodně líp jak Blaupunkt co sem měl předtim.. bluetooth pracuje v pohodě no prostě zatim spokojenost... jediný co mi trochu vadí je že to rádio opravdu dost kouká ven protože má opravdu tlustej panel
Ja som sa na lacnych radiach ojebal uz 2x obidve mi lezia doma v pivnici. Ono to sice hra vcelku dobre a zozaciatku vsetko funguje ako ma, ale casom sa to zacne kazit. Najprv po roku nepojde jedno potom druhe... A co sa tyka nejakeho realneho vykonu autoradia bez zosiku tak to je nejakych 6-10W co som niekde cital aj ked pisu 40-60
AEG???To snad dělá spotřebiče domácí ne,tak jak se to může cpát do elektroniky a ještě do autoelektroniky!Nějaká shit a no name značka udělala pro AEG rádio a AEG si tam dala jen značku,od toho bych čekal tak max pěkný vzhled,ale výkon a kvalita origa rádia co bylo v Astruli na kazety!Sorry,ale těm parametrům se musím jen a jen smát!!!Proč myslíš,třeba,že značky jako Pioneer,Sony,JVC,Kenvood atd maj stále jen kolem 50W max a kolem 20W RMS a to at to rádio stojí 4000 nebo 40 000tis!Pak to už je o elektronice a procesorech a ekvalizérech(třeba i digitální atd)!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Rádia klasické značkové se 4*50w maj kolem 10 až 15A,tuto si myslím,že asni nebude mít a nápis 100w je tam pouze jako lákadlo pro neznalce(reklamní a prodejní tryk)!
Jsou to mé zkušennosti a názory,klidně si jich nevšímejte,ale než si koupit lacinej a neznámej shit,tak radši budu poslouchat hukot kol v autě a budu šetřit na značkové rádio(dnes už u základních verzí cd/mp3 otázka od 2500,-!) a ne nějaký levný verk,co do něj nacpou obyč nejshitovější laser a komponenty,udělaj super efekt design,a na vrch přidaj slot pro pamětové karty,nebo USB na flasku!Pak to přes díry skáče,pak po pár měs to začne házet chyby a dlouho načítat,dokud úplně nelehne laser a pak ti zbyde poslouchat už jen FM!
Mě už tyto značky vyléčily a pustily a jedu pouze značkovky(5let v kuse a bez jediné poruchy jedno rádio)!Jak říkám,radši pošetřím a pak koupím,ono se to vyplatí,jak cenově,tak kvalitou výkonu a čistoty zvuku!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda