Sony CDX GT 210-jen čtyři repro????

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
MATES2

Sony CDX GT 210-jen čtyři repro????

Příspěvek od MATES2 »

Ahoj všem,prosím o radu,dostal jsem radio Sony CDX GT 210 a když jsem prohlížel manual,tak jsem se zasek u obrázku kde je schéma zapojení rádia a jsou tam zakresleny jen 4 repráky,já mám v Astře 8 repráků :shock: :? ,tak nevím jestli se musí nějak předělat zapojení v autě,nebo na rádiu-nerad bych něco zničil tím,že to tam jen nacpu a hotovo :oops: :roll: .Předem díky za každou vaší radu. 8)
Reklama

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony CDX GT 210-jen čtyři repro????

Příspěvek od Majesty »

Výstupy z rádia jsou vždy jen na čtyři repra. K tomu může být třeba ještě výstup na woofer a na zesilovač. Zapojené to je tak, že vždy je zapojen přední ve dveřích a výška na zrcátku a na druhý výstup zase zadní, bez ohledu na to, kolik jich máš v autě. Zkrátka co je vpředu vlevo jde na výstup levý přední, co je vzadu vlevo jde na výstup zadní levý a jestli máš vzadu repráků třeba šest tak budou zapojený tři nalevo a tři napravo.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
MATES2

Příspěvek od MATES2 »

Opět díky moc Majesty 8) a klobouk dolů před tvejma znalostma :D 8)
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

okrem radii s dolby surround ale dolby digital ktore maju konektorov na zapojenie reprakov viac je to vzdy 4 repraky ako pisal Majesty ak beres v uvahu ze v predu mas styri co jest 2 stredobasy a 2 vyskace tak vysky su zapojene cez vyhybku a taktiez aj zadne .
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

Repráků si tam můžeš dát kolik chceš,ale musíš vědět,jak je zapojit,aby jsi byl na správné Ohmové hodnotě,pokud se ti nasčítaj a budeš tam mít třeba 8ohm,tak ti to bude hrát potichu a napolovic výkonu a bukud odečtou,tak můžeš i odpálit,nebo upéct koncáky!!!Jiná věc,pokud máš třeba komponentní třípásma,to znamená 6 repro-3 v pravo a 3v levo a máš to přes vyhybky,které ti to laicky řečeno upravý na 4 ohmy,tak v poho!Ale bacha na přetěžování koncáků,to i u audio zas!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Odpovědět