Chystam sa kupiť nove disky 7x17 ET38,ale mam malu dilemu

mam origo 195/60 R15.ak dam 215/40 tak sa mi zenší priemer kolesa o cca 1cm,ak dam 205/45 tak zostane priemer nezmenený.
Taky můžeš bez problému použít toto:dusan992 píše:Zdravim.Ak viete niekto poradit tak mi poradte,diky.
Chystam sa kupiť nove disky 7x17 ET38,ale mam malu dilemu.aby nebola taka medzera medi kolesom a lemom blatníka by som ho chcel aj trocha znížiť.MAX 30mm komplet šport. podvozok.Zmení sa mi nejak max. zaťaženie?T.J. ak naložím kufor alebo plne obsadim auto dospelakmi klesne to viac k zemi oproti origo podvozku alebo su tie tmice a pružiny tvrdšie?(určite su ale)
mam origo 195/60 R15.ak dam 215/40 tak sa mi zenší priemer kolesa o cca 1cm,ak dam 205/45 tak zostane priemer nezmenený.
Nezáleží na motorizácii. Dávalo sa to ako príplatková výbava do kombíkov. Nieje to ako airride. Určite poznáš ten prípad keď niekto natlačí do kufra pri baumaxe dlažbu na celý dvor a potom zadok auta ťahá po ceste. Keď máš tieto tlmiče, zájdeš na najbližšiu pumpu a dofúkaš ventil v kufri (je rovnaký ako na pneumatike), ktorý vedie vzduch do tlmičov. A tým nafúknutím ti tieto tlmiče zdvihnú zadok auta naspäť na pôvodnú výšku, aj keď máš v kufri pol tony. Kedže sa to do áut dávalo bežne vo výrobe, s legálnosťou by nemal byť problém.dusan992 píše:tak origo to asi nemam.mam astru G 1,4 16v x14xe.
Je tato "nahrada" legalna,certifikovana,TUV,...?je to akože "airride"?
¨Je to výrobek firmy Monroe,certifikovaný a homologovaný.Dodává se na mnoho jiných značek a typů vozidel.Všechny výrobky uvedené v katalogu Monroe mají certifikát a prošly zkušebnou.dusan992 píše:tak origo to asi nemam.mam astru G 1,4 16v x14xe.
Je tato "nahrada" legalna,certifikovana,TUV,...?je to akože "airride"?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |